Tumbling Deneyiminiz Olmadan Amigo Takımına Nasıl Kabul Edilirsiniz?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Amigo kız olmak birçok küçük kız için bir hayaldir. Okul için bir rol model olmak, bir spor dalında eğlenmek ve hayatının en güzel zamanını geçirmek birçok insanın istediği şeydir. Ponpon kızlar bunların hepsine sahiptir. Peki hiç yuvarlanma deneyiminiz olmadan ponpon kız takımında olmak mı istiyorsunuz? Bu adımlar size yardımcı olacaktır, aşağıdaki birinci adımdan itibaren okumaya başlayın.

Adımlar

  1. adım 1 güzel görünün.1Güzel görünün. Amigo takımına katılmaya çalışırken dağınık görünmek istemezsiniz. Bir çift Soffe şort veya benzer bir marka ve amigolukla ilgili bir şeyler yazan bir tişört giyin. Eğer böyle bir tişörtünüz yoksa, okul kulübünden ya da okulunuzun renklerinde bir tişört giyin. Saçınızın büyük fiyonklu bir at kuyruğu olduğundan emin olun. Makyajınızı uzun süre kalıcı dudak parlatıcısı, sorunlu noktalara kapatıcı ve su geçirmez maskara ile minimal tutun. İsterseniz biraz göz farı sürebilirsiniz, ancak buna gerek yoktur.
  2. adım 2 öğrendiğiniz ve bildiğiniz her şeyi uyguladığınızdan emin olun.2Öğrendiğiniz ve bildiğiniz her şeyi uyguladığınızdan emin olun. Dansınızı, tezahüratınızı ve ilahinizi çalışın. Deneme gününe kadar öğrenmediyseniz, temel hareketleri, tekmeleri ve zıplamaları öğrenin. Hareketlerinizin keskin ve sıkı olduğundan emin olun. Hareketleriniz gevşek olamaz yoksa garip görünür. Diğer hareketlerin yanı sıra ayak parmağı dokunuşu, herkie, pike, tekmeler, sağa, sola ve ortaya split, yay ve ok, köprü, yumruk, eller kalçada, hançer, L, K, T, touchdown, kovalar, şamdanlar, diyagonaller öğrenmeniz gerekir. Seçmelere kadar bunları her gün çalışın.
  3. 3. adım mevcut hareketlerinizi geliştirin.3Mevcut hareketlerinizi geliştirin. Hareketleri yaparken kol kaslarınızı gerin. Düz bir sırt, bacak ve sivri bir ayak parmağı ile tekme atın. Atlayışlarınızı yaparken sırtınızı düz ve bacaklarınızı yukarıda tutun. Zıplamalarınızı geliştirmek için bu zıplama rutinini uygulayarak zıplamalarınızı daha yüksek ve daha düzgün hale getirin. Her bacakta 30 straddle bacak kaldırma, 30 mekik, 30 eğik mekik, 50 bisiklet mekiği, 30 squat, 30 squat sıçraması, 30 ayak parmağı kaldırma, her ayakta 30 sıçrama, 15 'amigo kız' mekiği (araştırın), her bacakta öne, yana ve 45 derece açıyla 10 tekme atın ve pratik yapın! Her sabah uyandığınızda bunu yapmak size daha güçlü bacaklar, daha yüksek bir sıçrama sağlayacak ve bacaklarınızın sıçramalarınızda daha yükseğe çıkmasına yardımcı olacaktır. Her gün esneme hareketleri de yapın. Straddle (sol, sağ, orta), pike, ayak parmaklarınıza dokunun, güvercin esnemesi, kelebek, kurbağa, lunge, floor lunge, split (sol, sağ, orta), köprü, omuz esnemesi, tricep esnemesi, bicep esnemesi, bilek esnemesi ve ayak bileği esnemesi yapın. Her hareketi 30 saniye ile 1 dakika arasında tutun. Bunu aklınıza gelen diğer esneme hareketleriyle birlikte her gün günde iki kez yaparsanız, bir ay içinde splitlerinize kavuşabilirsiniz!
  4. adım 4 i̇yi yüz ifadelerine sahip olun.4İyi yüz ifadelerine sahip olun. Dansınızı yaparken göz kırpın, gülümseyin, dilinizi dışarı çıkarın, insanları gülümsetecek ve kalabalığı coşturacak her şeyi yapın. Gülümsemenizin gerçekten parlamasını istiyorsanız, dişlerinizi biraz karbonat, beyazlatıcı diş macunu, diş ipi ve/veya beyazlatıcı şeritlerle beyazlatın. Biraz parıltılı pembe dudak parlatıcısı ekleyin ve gülümsemeniz gerçekten parlasın.
  5. adım 5 kendinize güvenin ve...5 Kendinize güvenin ve sesinizi yükseltin. Amigoluk yaparken sizi duymak istiyorlar çünkü amigoluk budur! Ve kendinizden emin olun, amigoluk yaparken her zaman kendinizden emin olmak istersiniz. Seçmelerde yüksek ve net bir sese sahip olmak için pratik yapın.
  6. 6. adım sahip olduğunuz taklalar üzerinde çalışın.6 Sahip olduğunuz taklalar üzerinde çalışın. Herhangi bir amigo liderlik takla deneyiminiz olmayabilir ancak jimnastik ve hatta sirk becerileri gibi diğer etkinliklerden gelen becerileriniz varsa, ters takla, tuck veya aerials'ı mükemmelleştirmek için çalışmayı deneyin. Kendinize amuda kalkma, takla atma ve yuvarlanma gibi temel becerileri öğretebilirsiniz. Muhtemelen takımda size daha zor hareketler öğreteceklerdir. Deneyiminiz olmayan temel taklaları yaparken, ayak parmaklarınızın sivri ve bacaklarınızın düz olduğundan emin olun.

Topluluk Soru ve Cevapları

  • SoruAileme amigoluk yapmam gerektiğini nasıl kanıtlayabilirim? Onları amigoluğun sizin tutkunuz olduğuna ve kendinizi tamamen buna adamaya hazır olduğunuza ikna edin.
  • SoruBir amigo takımına kabul edilemeyecek kadar küçüksem ne olur? Genellikle takıma giremeyecek kadar küçük olamazsınız. Küçük insanlar harikadır çünkü onlar ideal uçuculardır.
  • SoruEğer uçucu olmak istiyor ama havada olmaktan biraz korkuyorsanız ne olacak? Beni kaldıran başka insanlarla pratik yapmalı mıyım? Yerel bir amigo spor salonunun açık spor salonu gecesine gitmeyi deneyin. Oradaki koçlar ve diğer ponpon kızlar sizinle temel bilgileri paylaşmaktan mutluluk duyacaktır ve hatta spor salonu aracılığıyla bir derse kaydolabilirsiniz.

İpuçları

  • Ayak parmağı dokunuşları, kollarınız T şeklindeyken havada bir split yaptığınız zamandır. Bacaklarınızı ellerinize doğru getirirsiniz, ellerinizi ayaklarınıza doğru değil.
  • Pike, bacaklarınızı düz bir şekilde önünüze doğru uzatmanız ve kollarınızı yumruk şeklinde öne doğru uzatmanızdır.
  • Herkies, bir bacağın 45 derecelik bir açıyla düz ve hafifçe yukarı kalktığı ve diğer bacağın büküldüğü atlayışlardır.

Uyarılar

  • Takıma giremeyebilirsiniz, bunun yerine All Stars'a ya da okulunuzun yarışma takımına katılın. Bunun sizi incitmesine izin vermeyin. Bu onların kaybı zaten.
  • Sağlıksız beslenirseniz bayılabilir veya yeterli enerjiye sahip olmayabilirsiniz, bu nedenle bol miktarda meyve ve sebze yediğinizden emin olun.
  • Amigoluk tehlikeli bir spordur! Her zaman neler olup bittiğini bildiğinizden emin olun.
  • Aşırı antrenman yapmayın.

İhtiyacınız Olan Şeyler

  • Üzerinde 'Cheer' yazan tişört veya okul tişörtü
  • Siyah Soffe şort veya benzeri
  • Amigo ayakkabıları
  • Beyaz ayak bileği çorapları
  • Okul ruhu
  • Egzersiz planı