Ortaokulda Nasıl Amigo Olunur?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Herhangi bir nedenle amigo kız olmak istediyseniz, seçmelerden en az üç ay önce başlamak için tam zamanı. Ortaokulda amigo kız olmak liseye göre çok daha kolaydır. Bir amigo kız olmak istiyorsanız, hareketleri, zıplamaları ve yuvarlanmayı bilmeniz gerekir, bu nedenle, bir amigo kız olmak istiyorsanız, okumaya devam edin.

Adımlar

  1. adım 1 seçmelerin ne zaman olduğunu öğrenin.
    Seçmelerin ne zaman olduğunu öğrenin. Tam tarihi bilmiyorsanız, eğitime başlayın mümkün olan en kısa sürede. Ayrıca, daha fazla antrenman daha iyidir. Ayrıca yaz boyunca bir yuvarlanma dersi almalısınız. Çoğu ortaokul amigoluğu tamamen ya da çoğunlukla yuvarlanmadır.
  2. 2. adım sağlıklı beslenmeye başlayın...
    Daha sağlıklı beslenmeye başlayın. Sağlıklı beslenme alışkanlıklarınızı zaten edinmiş olmalısınız. İyi porsiyonlanmış uygun boyutlarda yiyin. Ortaokul amigo takımları diyet planları vermeme eğilimindedir, bu nedenle genellikle önemli değildir. Boş zamanlarınızda antrenman yapmalısınız. Takip edilecek sağlıklı bir yemek planı, kahvaltıda küçük bir kase yulaf ezmesi, bir muz, küçük bir dilim peynir, bir kaşık fıstık ezmesi ve 3 bardak su yemektir. Sabah antrenmanından önce bir enerji barı veya mısır gevreği yemek en iyisidir. Bu sizin sabah atıştırmalığınız olmalıdır. Öğle yemeğinde makarna veya enerji için karbonhidrat içeren bir sandviç gibi güzel ve doyurucu bir yemek yiyin. Ayrıca, hala açsanız küçük bir porsiyon meyve ve sebze yiyebilirsiniz. Akşam yemeği için aileniz ne yaparsa onu yiyin. Tatlı olarak, içine fıstık ezmesi karıştırılmış vanilyalı yoğurt yiyin.
  3. adım 3 bir egzersiz rutinine başlayın.
    Bir egzersiz rutinine başlayın. Aşağıdaki gibi belirli tezahürat hareketleri için antrenman yapmanız gerekir atlarhareketleri ve yuvarlanmanın yanı sıra genel dayanıklılık, güç ve Esneklik. Zıplama antrenmanı yapmak için her bacakta en az 30 straddle bacak kaldırma hareketi yapmanız gerekir. Straddle bacak kaldırma, straddle pozisyonunda oturup yere değmesine izin vermeden her seferinde bir bacağınızı yukarı kaldırmanızdır. Ayrıca 30 squat jump, her ayak üzerinde 15 hoplama, 30 parmak kaldırma ve 30 squat yapmanız gerekir. Kollarınız başınızın üzerinde olacak şekilde sırt üstü yattığınız ve yere ayak parmağınızla dokunacak şekilde kıvrıldığınız amigo egzersizi hareketini de unutmayın ve bu hareketten 15 tane yapın. Ayrıca, gerekli her sıçramadan 10 tane yapmak harikadır! Hareketleriniz için yay ve ok, hançer, git veya yumruk, eller kalçada, sol L, sağ L, sol K, sağ K, sol çapraz, sağ çapraz, T, kırık T, yüksek V, düşük V, touchdown ve düşük touchdown yapmayı öğrenin. Bu hareketleri sert ve sıkı tutun. Yuvarlanma için 10 takla, 10 round off ve 10 amuda kalkma hareketi yapın. Kollarınızı ve bacaklarınızı düz ve sıkı tuttuğunuzdan ve ayak parmaklarınızın sivri olduğundan emin olun. Bir tahta olduğunuzu hayal edin. Dayanıklılık için haftada 4 gün kardiyo yapın. Bir kardiyo egzersiz rutini videosu yapın. Haftada 3 gün yapılması gereken kuvvet antrenmanı için bir gün kollarınızı, bir gün bacaklarınızı ve bir gün de karın kaslarınızı güçlendirmeye odaklanan bir egzersiz videosu hazırlayın. Esneklik için günde iki kez esneme hareketleri yapın. İyi bir dağılıma sahip olmanız gerekir.
  4. 4. adım sesinizi eğitin...
    Sesinizi eğitin. Yüksek sesle ve net konuşma alıştırması yapın. Sözlerinizi şarkı gibi söylemediğinizden, alçak perdeden, yüksek sesle ve net söylediğinizden emin olun. Nefes egzersizleri yaparak, yüksek sesle konuşarak ve söylediğiniz her kelimenin çok hızlı, yavaş veya mırıldanma olmadığından emin olarak her gün iyi bir ses alıştırması yapın.
  5. adım 5 gereksinimleri bilin.
    Gereksinimleri bilin. İyi bir ayak parmağı dokunuşu, sağ herkie ve sol herkie yapabilmelisiniz. Ayrıca sağlam bir takla ve yuvarlanmaya da ihtiyacınız var. İyi hareketlere, split'e ve güçlü bir sese sahip olmanız gerekir.
  6. adım 6 seçmelerde parlayın.
    Seçmelerde parlayın. Seçmelerde öne çıkmanız gerekir. Eğer herkie, toe touch, split, cartwheel ve round off yapabiliyorsanız, bunu başarabilmelisiniz. Amigoluk seçmeleri sırasında okul gömleği, dans şortu, dans veya amigo ayakkabıları, fiyonklu yüksek bir at kuyruğu ile saçınızı düzgün bir şekilde giyinin.
    • Okul tişörtleri için, mümkünse okulunuzun renklerinde olmasına dikkat edin. Çok uzunsa arkadan bağlayın. Süper bronz değilseniz siyah dans şortu, süper bronzsanız pastel şort giyin. Dans/cheer ayakkabılarınız beyaz ya da siyah olmalı ve beyaz bilek çorapları giymelisiniz. Eğer dans ayakkabısı tercih ederseniz, jazz ayakkabıları en iyi seçenektir.
    • Saçınız için, parçanızın arkasında ve yüksekte olacak şekilde bir at kuyruğu yapın. Beyaz ya da okulunuzun renklerinde bir fiyonk takın.
    • Makyaj gerekli değildir, eğer seçmeleri dışarıda güneş altında yapıyorsanız çok fazla makyaj yapmamalısınız, yine de makyaj yapmayı planlıyorsanız terletmeyen bir makyaj yapın.
    • Dövmenizin maskotunuzla ilgili olmasını sağlayın, örneğin bir pati izi, hayvan veya okulunuzun baş harfleri gibi.
  7. Tezahüratınızı çok enerjik yapın. Yüksek sesle, hızlı ve keskin olsun. Seçmelerin ilk gününde sizden bir tezahürat, bir ayak parmağı dokunuşu ve isteğe bağlı olarak takla atmanızı isteyeceklerdir. Parmak dokunuşunda bacaklarınızı yukarı kaldırdığınızdan ve sırtınızı dik tuttuğunuzdan emin olun. Yuvarlanma için takla atma, yuvarlanma ve amuda kalkma hareketlerini yapın.
    • Mola ve ısınma/esnetme seanslarında split, straddle ve bridge hareketlerinizi gösterin. Hareketleriniz hakkında soru soran kızlara tavsiyelerde bulunun. Ayak parmağı dokunuşu, herkie, split, cartwheel, round off, amuda kalkma ve tezahürat yapacaksınız. Düne benzer şeyler yapacaksınız ama öncekinden daha iyi olmalısınız. Eğer oradaysanız oversplitinizi gösterin.
  8. Yaptığınızda kutlayın takım olun. Dayanıklılık, güç ve esneme rutinlerini yapmaya devam edin. Kafanızı amigo kızlarla ilgili fikirlerle doldurmayın ve diğerlerinden daha iyi olduğunuzu düşünmeyin. Harika bir amigo olduğunuzdan emin olun ve bunu gösterin! İsterseniz antrenmana atletle gelebilirsiniz.
  9. adım 9 don't give up if you don't make the team.
    Takıma giremezseniz pes etmeyin. İsterseniz All Star takımına katılabilir ya da bir sonraki yıl kendi başınıza antrenman yapmaya devam edebilirsiniz. Şehirdeki en iyi atlayışlara sahip olana kadar daha fazla ve daha uzun seanslar için antrenman yapın!

Topluluk Soru ve Cevapları

  • Soru
    Gerekli amigo atlayışları nelerdir?
    Toe-touch, amigolukta kesinlikle kullanacağınız bir atlayıştır. Amigoluktaki diğer atlayışlar pike, hurdler ve tuck'tır.
  • Soru
    Hiç jimnastik yapmadıysam amigo kız olabilir miyim?
    Olabilirsiniz, ancak bunun sıkı çalışma gerektirdiğini ve bazı hareketleri yapabilmeniz gerektiğini bilin. Gerinerek başlayın.
  • Soru
    Ayak parmağı dokunuşlarını nasıl geliştirebilirim?
    Ayak parmaklarınıza dokunmaya odaklanmayın; bacaklarınızı kendinize doğru getirin. Ayrıca, trambolin üzerinde parmak dokunuşları (veya herhangi bir zıplama) yapmak yardımcı olacaktır.

İpuçları

  • İyi eğlenceler!
  • Kendinize çok fazla baskı yapmayın.
  • Amigoluk dışında da bir hayatınız olsun.

Uyarılar

  • Aşırı antrenman fiziksel ve ruhsal sağlığınızda ciddi sorunlara yol açabilir.
  • Önceden popüler değilseniz, insanlar ilk başta sizinle konuşmayabilir, ancak sonunda diğer popüler takım üyeleri size aileden biri gibi davranacaktır.
  • Amigoluk çok zorlu ve zorlayıcı bir spordur. Kendinizi incitmemek için dikkatli olun.