Nasıl Savaşçı Olunur?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Eğer bir savaşçı olmak istiyorsanız, okumaya devam edin. Bunun bir yaşam biçimi olduğunu ve bunu bir gecede yapamayacağınızı unutmayın.

Adımlar

  1. adım 1 öğrenin.
    Öğrenmek. Bunu yapmak için birçok farklı konu ve beceri hakkında bilgi edinmeniz gerekir. İşte bunlardan bazıları:
    • Dövüş: Temel bir dövüş sanatı ya da dövüşmenin bir yolunu bilmelisiniz. kendini savun. Düşünmek kendini savunma dersi almak. Bir savaşçı her zaman göğüs göğüse çarpışmayı bilir. Bir Krav Maga dersi almayı düşünün. Krav Maga, içinde tonlarca şey barındıran bir İsrail Dövüş Sanatıdır. Google veya Yahoo'da arama yaparak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
    • Kılık değiştirin: Elbette, savaşçılar her zaman saldırır, ancak bazen savaşçılar gizliliği ve kılık değiştirmeyi de bilirler. Gizlilik hakkında daha sonra konuşacağız. Temel kamuflaj için ya kalabalığa ya da çevreye uyum sağlamaya çalışın. Herkes ne giyiyorsa onu giyin.
    • Gizlilik: Öğrenin sessizce nasıl yürünür bir arkadaşınız size yardım etsin. Siz onun yanından gizlice geçmeye çalışırken, onun odanın ortasında gözleri kapalı bir şekilde durmasını sağlayın. Bu konuda uzmanlaşır uzmanlaşmaz, daha hassas işitme duyusuna sahip hayvanlara gizlice yaklaşmaya çalışın.
  2. adım 2 eğitin.
    Eğitin. Yapmanız gerekenler fiziksel olarak zinde ve sağlıklı olmak aynı zamanda. Bir savaşçı izlenimi vermek için, ağırlık kaldırma. Hem de çok. Ayrıca günde en az 3-5 mil (4,8-8,0 km) koştuğunuzdan emin olun. Kalabalık bir şehir caddesinde ne zaman birini kovalamak zorunda kalacağınızı asla bilemezsiniz. Bu arada temel parkur hareketlerini öğrenmeye çalışın ve her zaman yavaş başlayıp ilerlemeyi unutmayın.
  3. adım 3 stratejileriniz üzerinde pratik yapın ve çok çalışın.
    Pratik yapın ve stratejileriniz üzerinde çok çalışın. Eğer bir savaşçı olmak istiyorsanız çok çalışmalı ve stratejilerinizi geliştirmeyi planlamalısınız. Dövüş becerilerinizi geliştirmek için yeni teknikler öğrenin.
  4. adım 4 bir savaşçı gibi antrenman yapın.
    Bir savaşçı gibi antrenman yapın. İnternetteki antrenmanlara bakın ve 7 dakikalık bir antrenman uygulaması harika. Press-up ve mekik de işinizi görecektir.
  5. adım 5 asla pes etmeyin.
    Asla pes etmeyin. Vazgeçmek bir savaşçının yolu değildir. Güçlü olmasanız bile sonuna kadar dayanmak zorundasınız. Sadece eğitiminize konsantre olmalısınız ve ancak bu şekilde gelişebilirsiniz.
  6. adım 6 hayatınızı şafaktan gece yarısına kadar bir savaşçı olarak yaşayın.
    Sabahın köründen gece yarısına kadar hayatınızı bir savaşçı gibi yaşayın. Yumurta, jambon, sebze, süt veya portakal suyu ve mutfağınızda bulabileceğiniz diğer sağlıklı şeyleri içeren bir Savaşçı Kahvaltısı yapın. Öğle yemeğinde biraz ızgara et veya şarküteri sandviçi ile biraz patates ve tatlı olarak bir elma veya muz yiyin. Burada önemli olan sağlıklı beslenmektir.

Uzman Soru ve Cevapları

  • Soru
    Bir kendini savunma kursunda nelere dikkat etmelisiniz?
    Bir kendini savunma eğitmeni seçtiğinizde, düşünmeniz gereken ilk şey eğitmenin deneyiminin ne olduğu, öğrettiği sistemin ne olduğu ve deneyiminin ve yönteminin ne olduğudur. Birisi deneyimlerini, neler yaptıklarını, onları kimin sertifikalandırdığını, kaç yıldır bu alanda olduklarını vb. açıklamıyorsa, bu büyük bir soru işaretidir. Yasal olan bir sistem bulun.
  • Soru
    Bir savaşçı olduğumda, yeni edindiğim becerilerimi nerede kullanabilirim?
    Bunları öncelikle eğlence veya egzersiz için kullanabilirsiniz, ancak kendinizi savunmak için de kullanışlı olabilirler.
  • Soru
    Savaşmadan savaşçı olmaya değer mi?
    Evet. Disiplin, gurur ve en önemlisi onur sahibi olduğunuzu gösterir. Son ikisinin sizi ele geçirmesine izin vermediğinizden emin olun, disiplin olmadan hiçbir şey ifade etmezler.

İpuçları

Okuyucularımızdan İpuçları

  • Koşu hızınızda bir mil koşun, ardından 2 dakika dinlenin. Koşu hızınızda ikinci bir mil koşun, 2 dakika ara verin. Yarış hızınızda üçüncü bir mil koşun ve son olarak 100 metre daha sprint atın.
  • Kaslarınızın dinlenmesi için mola verdiğinizden emin olun. Bir savaşçı olmak sadece güç, hız ve kuvvetle ilgili değildir, aynı zamanda disiplin ve sağlıkla da ilgilidir.
  • Bir savaşçı olmak için cesur olmanız gerekir, ancak cesur olmak korkusuz olmak anlamına gelmez. Korkusuz bir savaşçı olmak, korkularınızla yüzleştiğiniz ve üstesinden geldiğiniz anlamına gelir.
  • Lider olmak gibi zorluklara göğüs gerin, mazlumlar için savaşın.

Uyarılar

  • Fiziksel programı kendi seviyenize göre özelleştirebilirsiniz, ancak unutmayın, her zaman aynı şeyi yapmak size iyi gelmeyecektir.