Ucuz Bir Güreş Ringi Nasıl Yapılır

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Güreşmekten hoşlanıyor olabilirsiniz. Bunun bir parçası da birkaç basit adımla yapılabilecek bir güreş ringi inşa etmektir.

Adımlar

  1. adım 1 nerede olursanız olun're going to build your ring, you make sure that you have enough room.1Yüzüğünüzü nerede inşa edecekseniz, yeterli alana sahip olduğunuzdan emin olun. Ayrıca, izleyicilerinizin büyüklüğünü de düşünün. Büyük mü yoksa küçük mü olacak?
  2. adım 2 metal direkler, kontrplak, birkaç lastik ve muşamba toplayın.2Metal direkler, kontrplak, birkaç lastik ve muşamba toplayın. Bu öğelerin çoğu satın alınabilir ya da mümkünse örneğin lastikler için bir hurdalıktan temin edilebilir.
  3. adım 3 kontrplağı bir yatak gibi kullanarak başlayın.3Kontrplağı bir yatak gibi kullanarak başlayın. Yeterince yüksek olması için yeterince kontrplak kullandığınızdan emin olun.
  4. adım 4 bu yatağı lastik tekerleklerle doldurun.4Yatağı lastik tekerleklerle doldurun. Yatak dolduğunda, bir grup eski battaniye veya çok sayıda havlu gibi yumuşak bir şey koyun ve bunları lastiklerin üzerine koyun.
  5. adım 5 yatağı bir muşamba ile örtün ve halkanın ahşap kenarlarına çivileyin.5Yatağı bir muşamba ile örtün ve halkanın ahşap kenarlarına çivileyin.
  6. adım 6 dört metal direk alın ve halkanın her bir köşesine yerleştirin.6Dört metal direk alın ve halkanın her bir köşesine yerleştirin. Ardından, bunları halkanın köşelerindeki kenarlara bağlayın.
  7. adım 7 biraz ip, matkap ve vida alın.7Biraz ip, matkap ve vida alın. Bir matkap kullanarak halka direklerine gözlü kancaları vidalayın (her direkte üç tane).
  8. adım 8 bir kare yapın.8Kare oluşturun. Tüm kancalar bir demet veya ip kullanılarak takıldıktan sonra, halkanın etrafındaki göz kancasından geçirerek bir kare oluşturun.
  9. adım 9 i̇pleri bağlayın ve gürlemeye hazırsınız!9İpleri bağlayın ve gürlemeye hazırsınız!

Topluluk Soru-Cevap

  • SoruBu dışarıda inşa edilebilir mi? Evet, yapılabilir, sadece süper yıldızlar için bir pist, bir barikat ve tribünler koyduğunuzdan emin olun.
  • SoruTekerlekleri kontrplak, battaniye ve muşamba üzerine koyarsam, lastik deliklerinden düşmez mi? Evet, düşer. Şilte kullanın, ardından şiltelerin üzerine ince bir tahta parçası koyun. Battaniye gibi daha yumuşak malzemeleri katmanlayın. Ayrıca şilteleri ahşapla çepeçevre sarabilir ve sadece birlikte delebilirsiniz.
  • SoruUcuz bir güreş ringi inşa etmek ne kadara mal olur? Normalde, sadece bir güreş ringi üretmek 300 dolara kadar mal olacaktır. Halatların yanı sıra paspasların ne kadara mal olduğuna da kesinlikle bakmalısınız. Wrestling Mart, ucuz bir güreş ringi inşa etmek için ihtiyaç duyacağınız her şeyi satan iyi bir mağazadır.

İpuçları

İhtiyacınız Olan Şeyler

  • Halat
  • Matkap
  • Vidalar
  • Battaniyeler
  • Havlular