Orangetheory'nin İptal Politikası Rehberi & Hesabınızı Nasıl Feshedebilirsiniz?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

İster taşınıyor, ister masrafları kısıyor veya yeni bir spor salonu arıyor olun, Orangetheory Fitness üyeliğinizi iptal etmek isteyebileceğiniz bir zaman gelir. Neyse ki, iptal sürecinden korkmanıza gerek yok; hesabınızı sonlandırmanın birkaç basit yolu var. Bu kılavuzda, üyeliğinizi şahsen, çevrimiçi olarak, e-posta veya posta yoluyla ve telefonla iptal etme konusunda size yol göstereceğiz. Ayrıca para iadesi alma veya hesabınızı duraklatma ile ilgili sorularınızı da yanıtlayacağız. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin!

Bilmeniz Gerekenler

  • İptal etmek istediğiniz tarihten 30 gün önce Orangetheory'ye şahsen, çevrimiçi, posta yoluyla veya telefonla bildirimde bulunun.
  • Kaydolduğunuz stüdyo yerini ziyaret edin ve bir iptal formu doldurun. Kayıtlarınız için bir kopyasını saklayın ve iptalin geçerli olduğundan emin olmak için stüdyoyu arayın.
  • Veya Orangetheory'nin iptal formunu çevrimiçi olarak doldurun. Eğer 1 hafta içinde onay almazsanız stüdyonuzu arayın, e-posta gönderin veya ziyaret edin.

Adımlar

Orangetheory İptal Politikası

  1. orangetheory 30 gün gerektirir' notice to cancel your membership.
    Orangetheory üyeliğinizi iptal etmek için 30 gün önceden bildirimde bulunmanızı gerektirir. Orangetheory'yi iptal ettiğinizde, üyeliğiniz iptal bildiriminizden sonra 30 gün boyunca aktif kalır. Yani, 15 Haziran'da iptal ederseniz, 15 Temmuz'a kadar üyeliğiniz için ödeme yapar ve üyeliğinizi sürdürürsünüz. Bu nedenle, iptalinizin geçerli olmasını istediğiniz tarihten 30 gün önce bir iptal bildirimi hazırlayın.
    • Orangetheory, aşağıdaki durumlarda üyeliğinizi hemen iptal etmenize izin verir:
      • Egzersiz yapmanızı engelleyen bir hastalığınız veya sakatlığınız varsa. Bu durumda, Orangetheory'ye doktorunuzdan bir not verin.
      • Bir Orangetheory lokasyonundan 18 milden (30 km) daha uzağa taşındıysanız. Bu durumda, onaylamak için Orangetheory'ye yeni adresinizi verin.
      • İflas ettiniz ve artık üyeliğiniz için ödeme yapamıyorsunuz. Bu durumda Orangetheory'ye kanıt sunun.
    • Hesabınız duraklatılmışsa, iptal etmek için etkinleştirmeniz gerekir.
    • Orangetheory mobil uygulamasını silmek üyelik aboneliğinizi iptal etmez. Hesabınızı iptal etmek için aşağıdaki yöntemlerden birini izleyin.
  • Egzersiz yapmanızı engelleyen bir hastalığınız veya sakatlığınız var. Bu durumda, Orangetheory'ye doktorunuzdan bir not verin.
  • Bir Orangetheory lokasyonundan 18 milden (30 km) daha uzağa taşındınız. Bu durumda, onaylamak için Orangetheory'ye yeni adresinizi verin.
  • İflas ettiniz ve artık üyeliğiniz için ödeme yapamıyorsunuz. Bu durumda, Orangetheory'ye kanıt sunun.

Orangetheory Üyeliğinizi Sonlandırmanın 5 Yolu

  1. adım 1 şahsen
    Şahsen Evinizdeki stüdyoya veya ilk kayıt yaptırdığınız yere gidin ve ön büro personelinden üyeliğinizi iptal etmelerini isteyin. Çoğu yer size doldurmanız için bir iptal formu verecektir, bu nedenle adınızı, adresinizi, telefon numaranızı, e-postanızı, üyelik kimlik numaranızı ve üyelik ödemelerini yapmak için kullandığınız kredi kartının son 4 hanesini doldurun. Ardından, ön büro personelinden iptal formunu teslim etmeden önce kopyalamasını isteyin.
    • Orangetheory personeli size iptal etme nedeninizi sorabilir veya kalmanızı sağlamaya çalışabilir. İptal etmek istediğiniz konusunda dürüst, kibar ve kararlı olun.
    • Stüdyo yöneticisi gittiğiniz gün çalışıyorsa, ön büro personeli iptal işlemini onlarla birlikte tamamlamanızı isteyebilir.
    • Doldurduğunuz formu kopyalamanız, orijinal formun başına bir şey gelmesi durumunda üyeliğinizin devamı için ödeme yapmanıza karşı sizi korur.
  2. 2. adım çevrimiçi
    Çevrimiçi Orangetheory'nin web sitesindeki iptal formunu doldurun. Üyeliğinizi online olarak mı yoksa şahsen mi satın aldığınızı tıklayın ve ardından formu doldurup gönderin. Ardından, önümüzdeki hafta içinde iptalinizi onaylamak için ev stüdyonuzdaki bir personelden bir e-posta veya telefon araması bekleyin. Onlarla konuştuğunuzda, iptalinizin geçerli olacağı tarihi teyit edin.
    • Formda adınız, telefon numaranız, e-posta adresiniz, ev stüdyosu konumunuz ve iptal nedeniniz sorulmaktadır.
  3. 3. adım posta
    PostaOrangetheory'ye üyeliğinizi iptal etmek istediğinizi belirten bir mektup yazın. Sadece üyeliğinizi iptal etmek istediğinizi belirtin, nedenini belirtin ve adınızı, telefon numaranızı, e-posta adresinizi, üyelik kimlik numaranızı ve üyelik ödemelerini yapmak için kullandığınız kredi kartının son 4 hanesini ekleyin. Ardından mektubunuzu imzalayın, kayıtlarınız için bir kopyasını alın ve ev stüdyonuzun adresine gönderin.
    • Örneğin, 'Sayın Orangetheory Fitness, [bugünün tarihinden 30 gün sonraki tarih] tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Orangetheory üyeliğimi iptal etmek için yazıyorum. Kişisel sağlık sorunlarım nedeniyle artık hizmetlerinizi kullanamayacağım. Lütfen bu mektubu aldığınızı ve üyeliğimi iptal ettiğinizi onaylamak için yanıt verin. Saygılarımla, [adınız].'
    • Ev stüdyonuzun adresini internette arayın veya teyit etmek için stüdyoyu arayın.
    • Ev stüdyonuz üyeliğinizi sonlandırmak için sizden bir iptal formu doldurmanızı isteyebilir. Sadece doldurun, kendiniz için bir kopyasını alın ve postaya verin.
  4. 4. adım e-posta
    E-posta Taslağına, hesabınızı sonlandırdığınızı ve nedenini açıkça belirten bir e-posta gönderin. Mesajınıza adınızı, telefon numaranızı, üyelik kimlik numaranızı ve üyelik ödemelerini yapmak için kullandığınız kredi kartının son 4 hanesini eklediğinizden emin olun. Ardından, e-postanızı ev stüdyonuzun e-posta adresine gönderin.
    • Örneğin, 'Sayın Orangetheory Fitness, Orangetheory üyeliğimi [bugünün tarihinden 30 gün sonraki tarih] tarihinde iptal etmek istiyorum. Orangetheory'de çalışmayı çok seviyordum, ne yazık ki yakınlarda hiçbir yerin olmadığı bir bölgeye taşınıyorum. Lütfen bu e-postayı aldığınızı ve iptalin geçerli olduğunu onaylamak için yanıtlayın. Saygılarımla, [adınız].'
    • E-postayı kaydolduğunuz e-posta adresinden farklı bir hesaptan gönderiyorsanız, diğer e-postanızı da mesaja ekleyin.
    • Stüdyonuzun e-postasına internetten bakın veya arayıp isteyin.
    • Stüdyonuz size e-posta göndererek iptal formunu doldurmanızı isteyebilir. Formu doldurun, kendiniz için bir kopyasını oluşturun ve ardından onlara e-posta ile geri gönderin.
  5. adım 5 telefon
    Telefon Ev stüdyonuzun numarasını arayın ve üyeliğinizi iptal etmek isteyin. Konuşmanız sırasında stüdyo çalışanına adınızı, e-posta adresinizi, telefon numaranızı, üye kimlik numaranızı ve üyelik ödemesi yapmak için kullandığınız kredi kartının son 4 hanesini verin. Ardından, konuştuğunuzu ve hesabınızı iptal ettiklerini onaylamak için size e-posta göndermelerini isteyin.
    • Personele üyeliğinizi neden iptal ettiğinizi anlatmaya hazır olun.
    • Personel sizden kararınızı tekrar gözden geçirmenizi isteyebilir, bu nedenle onlara 'Hayır' derken kibar ama kararlı olun.
    • Görüşmenizin yazılı bir kaydını istemek, personelin iptal işleminizi yapmayı unutması durumunda sizi gelecekteki ödemelerden korur.
    • Stüdyoya bağlı olarak, personel sizden iptalinize ilişkin yazılı bir bildirim göndermenizi isteyebilir. İptalinizin yürürlüğe girmesini sağlamak için mümkün olan en kısa sürede bir iptal mektubunu e-posta veya postayla gönderin.
  6. adım 6 eğer iptal etmediyseniz ev stüdyonuzla iletişime geçin't heard from them in 1 week.
    Eğer 1 hafta içinde haber almadıysanız ev stüdyonuzla iletişime geçin. İptalinizin geçerli olduğuna dair onay almadıysanız, ev stüdyonuzu arayın, e-posta gönderin veya şahsen ziyaret edin. Bildiriminizle ilgili herhangi bir sorun olup olmadığını sorun, bunları düzeltin ve ardından üyeliğinizin sona ereceği tarihi onaylayın.

Orangetheory üyeliğimi iptal etmenin bir ücreti var mı?

  1. orangetheory üyeliğinizi iptal etmek için herhangi bir ücret alınmaz.
    Orangetheory üyeliğinizi iptal etmek için herhangi bir ücret alınmaz. Diğer birçok spor salonunun aksine, Orangetheory hesabınızı sonlandırdığınız için sizden ücret almaz. Ancak, Orangetheory'ye yazılı bildiriminizi verdikten sonra 1 ay daha ödeme yapmanız gerekir.

Orangetheory üyeliğimi duraklatabilir miyim?

  1. evet, orangetheory üyeliğinizi duraklatmanıza izin verir.
    Evet, Orangetheory üyeliğinizi duraklatmanıza izin verir. Orangetheory'ye ara vermek istiyor ancak hesabınızı tamamen sonlandırmak istemiyorsanız, ev stüdyonuzu arayın veya onlara üyeliğinizi beklemeye almalarını isteyen bir mektup veya e-posta gönderin. Üyeliğinizi her seferinde 60 günden fazla olmamak üzere yılda iki kez duraklatmanıza izin verilir.
    • Hesabınızı duraklattığınızda, üyeliğinizi sürdürmek için yine de küçük bir aylık ücret ödersiniz.

Üyeliğimi iptal ettiğimde para iadesi alıyor muyum?

  1. orangetheory şunları yapmaz't offer refunds to most members after you cancel.
    Orangetheory, siz iptal ettikten sonra çoğu üyeye geri ödeme yapmaz. İptal talebinizi gönderdiğinizde, 1 aylık ek ders için ödeme yaparsınız. Son ayınız boyunca kullanmadığınız dersler iade edilmez. Bu nedenle, mümkünse paranızdan en iyi şekilde yararlanmak için kullanılmayan derslere gidin.
    • Satın aldığınız ön ödemeli paketler, üyeliğiniz sona ermeden önce kullanmazsanız iade edilmez.
    • Orangetheory kalp atış hızı monitörü de iade edilemez veya para iadesi yapılamaz.
    • Eğer yeni bir hesap açtıysanız: Orangetheory, başlangıç tarihinizden itibaren 30 gün içinde iptal ederseniz ve 12 derse katıldıysanız tam bir geri ödeme sunar.

Uzman Soru ve Cevapları

İpuçları

  • İptal işleminiz yürürlüğe girdikten 2 ila 3 ay sonra banka hesap özetlerinizi izleyin. Bazen spor salonları, hesapları sonlandırıldıktan sonra bile eski üyelerden ücret almaya devam eder.
  • İptal ettikten sonra ücretlendirilirseniz, ödemeleri iade almak için Orangetheory ile iletişime geçin. İptal talebinizi ve Orangetheory'nin onayını gösteren tüm belgeleri sağlayın.
  • Orangetheory ile iletişime geçtikten sonra ücretlendirilmeye devam ederseniz, kredi kartı şirketinize itiraz edin.