Android'de Sweatcoin Nasıl Nakde Çevrilir

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Sweatcoin, adımlarınızı ve egzersizlerinizi takip eden ve ardından ödül olarak ödeme yapan bir fitness uygulamasıdır. Sweatcoin'de paralarınızı nakde çevirmenin doğrudan bir yolu olmasa da, ödülleri kullanarak nakde çevirebilirsiniz. Ancak, PayPal veya Amazon aracılığıyla size gerçek para veren ödüller nadirdir.

Adımlar

  1. adım 1 sweatcoin'i açın.1Tweatcoin'i açın. Bu uygulama simgesi mavi bir arka plan üzerinde kırık bir S harfine benziyor. Bu uygulamayı ana ekranınızda, uygulama çekmecesinde veya arama yaparak bulabilirsiniz.
  2. adım 2 alışveriş çantası simgesine dokunun.2Alışveriş çantası simgesine dokunun. Bu, ekranınızın sağ üst köşesindedir. Tüm alışveriş tekliflerinizi içeren bir sayfa görünecektir.
  3. adım 3 paypal veya amazon ödülüne dokunun.3PayPal veya Amazon ödülüne dokunun. Bu, söz konusu teklifi ve satın alma talimatlarını açacaktır.
  4. 4. adım oku 4 'Nasıl talep edilir' bölümünü okuyun. Tüm tekliflerde bu bölüm bulunur ve tüm tekliflerde talepte bulunmak için farklı yollar vardır.
    • Teklifin 'Nasıl talep edilir' bölümünde listelenen talimatları izleyin.
    • Devam etmek için e-postanıza erişmeniz gerekecektir.
  5. adım 5 satın al'a dokunun.5Satın Al'a dokunun. Bu, ekranınızın üst kısmındaki teklifin görüntüsünün altında bulunur ve Sweatcoin fiyatını listeler. 'Nasıl talep edilir' bölümünde listelenen adımları izledikten sonra Sweatcoin'lerinizi kullanacak ve size nakit para gönderecektir.

Uzman Soru-Cevap

Video

İpuçları