WWE ile Nasıl İletişime Geçilir?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

World Wrestling Entertainment, Inc. (WWE) esas olarak profesyonel güreş alanında faaliyet gösteren çok popüler bir eğlence şirketidir. Şirketin kurumsal merkezi Stamford, Connecticut'ta bulunmaktadır ve iletişim sorularınızı bu ofislere yönlendirmeniz gerekmektedir. WWE ile iletişime geçmenin birden fazla yolu vardır ve iletişim bilgileri güreş hayranı, muhabir ya da şirkette yeni bir kariyer arayışında olmanıza göre değişir.

Bilmeniz Gerekenler

  • WWE merkezini 203-352-8600 numaralı telefondan arayarak bir WWE Süperstarı veya Divası için mesaj bırakabilirsiniz.
  • WWE'nin ana web sitesinde genel sorular için bir e-posta portalı bulunmaktadır.
  • Sosyal medyada dikkatlerini çekmek istiyorsanız WWE'nin aktif Twitter ve Facebook sayfaları bulunmaktadır.
  • Profesyonel güreşte çalışmak istiyorsanız, WWE web sitesindeki kariyer sayfasını kontrol ederek potansiyel açık pozisyonlar hakkında bilgi edinin.

Adımlar

WWE Süperstarları ve Divaları ile İletişim Kurma

  1. adım 1 wwe merkezini arayın...
    WWE merkezini 203-352-8600 numaralı telefondan arayın. Bunu yapmak, bir WWE Süperstarı için sesli mesaj bırakmanıza olanak tanıyacaktır. Doğru sesli mesaja ulaşana kadar otomatik yönlendirmeleri takip edin ve mesajınızı bırakın.
    • Seçtiğiniz Süperstar veya Diva mesajınızı alacaktır, ancak bu şekilde herhangi bir güreşçiyle gerçekten konuşmanız pek olası değildir.
  2. adım 2 wwe web sitesi portalı üzerinden bir e-posta gönderin.
    WWE web sitesi portalı üzerinden bir e-posta gönderin. Bu portal, adınızı, iletişim e-postanızı ve iletişim kurmak istediğiniz Süper Yıldızı yazmanıza olanak tanır ve ardından o kişiye bir mesaj yazabileceğiniz bir kutu sunar. Bu mesaj daha sonra o Süper Yıldıza yönlendirilecektir.
    • WWE bu mesajlara yanıt verileceğini garanti etmez.
  3. adım 3 en sevdiğiniz wwe süperstarına bir mektup postalayın.
    En sevdiğiniz WWE Süperstarına bir mektup postalayın. Bu adrese posta yoluyla yazılı bir mektup gönderebilirsiniz: Superstar Name C/O WWE, 1241 East Main Street, Stamford, CT 06902. WWE mektuplarınıza yanıt geleceğini garanti etmez, ancak mektuplarınız Süper Yıldıza ulaşacaktır.
    • WWE, Süperstar tarafından imzalanması için değerli bir şey göndermemenizi tavsiye eder.

Diğer Hayran Hizmetlerini Bulma

  1. adım 1 fanservices@wwecorp.com adresinden wwe hayran hizmetlerine e-posta gönderin.
    WWE hayran hizmetlerine [email protected] adresinden e-posta gönderin. Bu e-posta adresi, WWE ile iletişime geçmenize ve WWE programları ile WWE Süperstarları ve Divaları hakkında yorum bırakmanıza olanak tanır. Mesajınız alınacaktır, ancak WWE'ye bağlı herhangi birinin bu e-postalara bireysel olarak yanıt vermesi olası değildir.
  2. adım 2 wwe genel merkezini 203-352-8600 arayın.
    WWE merkezini 203-352-8600 numaralı telefondan arayın. Bu, sesli mesajda bir WWE şovu için yorum bırakmanıza olanak sağlayacaktır. Doğru sesli mesaja ulaşana kadar otomatik telefon sistemi tarafından size verilen talimatları izleyin ve mesajınızı bırakın.
    • Bu telefon numarasından WWE'nin yaklaşan programları ve etkinlikleri hakkında otomatik bilgi de alabilirsiniz.
  3. adım 3 wwe'yi sosyal medyada bulun.
    WWE'yi sosyal medyada bulun. WWE'nin Twitter, Facebook ve YouTube'da bir varlığı vardır. Gönderiler ve videolar hakkında yorum yapabilir ve WWE haberleri ile güncel kalabilirsiniz.
    • WWE'yi Twitter'da www.twitter.com/wwe adresinde bulabilirsiniz.
    • WWE'yi Facebook'ta www.facebook.com/wwe adresinde bulabilirsiniz.
    • WWE'nin YouTube Kanalına www.youtube.com/wwe adresinden göz atın.
  4. adım 4 wwe bültenine ve web sitelerindeki e-posta uyarılarına kaydolun.
    WWE haber bülteni ve e-posta uyarıları için web sitelerinden kaydolun. WWE'den etkinlikler, belgeler ve basın bültenleriyle ilgili e-posta uyarıları almak üzere kaydolmak için e-posta bildirim sayfasını ziyaret edin.
    • Bir e-posta uyarısı için kaydolduğunuzda, WWE haber bültenini almak için otomatik olarak e-posta listesine yerleştirileceksiniz.

WWE'de Kariyer Hakkında Soru Sormak

  1. adım 1 wwe'yi arayın...
    WWE merkezini (203) 352-8600 numaralı telefondan arayın. Birçok transfer seçeneği sunan otomatik bir mesaj alacaksınız. Tek yapmanız gereken otomatik ses sizi yönlendirdiğinde 'Yetenek İlişkileri' demek ve oraya bir mesaj bırakabileceksiniz.
    • Geri aranmanız pek olası değildir, ancak bunu asla bilemezsiniz! Denemekten zarar gelmez.
  2. adım 2 wwe web sitesindeki kariyer sayfasını ziyaret edin.
    WWE web sitesindeki kariyer sayfasını ziyaret edin. Bu web sayfasında WWE'nin mevcut açık pozisyonlarını arayabilir ve başvurabilirsiniz. İş kategorileri Muhasebe/Finans, İdari/Operasyonlar, İş Geliştirme, Tüketici Ürünleri ve İçerik'tir.
    • Sayfada sadece Connecticut'taki WWE genel merkezindeki açık pozisyonlar değil, aynı zamanda WWE'nin Birleşik Krallık, Hindistan, Almanya, Çin ve Los Angeles, Kaliforniya'daki diğer kurumsal lokasyonlarındaki açık pozisyonlar da listeleniyor.
    • Tam iş tanımları listelenmiştir ve sayfa, doğrudan site üzerinden bir iş başvurusu göndermenize olanak tanır.
  3. adım 3 wwe güreşçisi olmak için çevrimiçi başvurun.
    WWE güreşçisi olmak için çevrimiçi başvurun. WWE'nin web sitesinde sizi WWE güreşçisi olma kriterlerini detaylandıran ve nasıl başvuracağınız hakkında bilgi veren bir sayfaya götürecek bir bağlantı bulabilirsiniz. Başvuru formu da bu sayfa üzerinden doldurulup WWE'ye gönderilebilir.
    • Doğrudan bağlantı www.wwerecruit.com adresindedir.
    • Bir seçmeye katılmak ve WWE'nin işe alım sürecinden geçmek için seçilirseniz, sizinle iletişime geçeceklerdir.
    • Başvurunuzu gönderdikten sonra WWE, başvuru ilerlemesi veya yanıt zaman dilimleri hakkında takip etmek için onlarla iletişime geçmemenizi ister.
  4. adım 4 videoyu wwe yetenek i̇lişkilerine postalayın.
    Videoyu WWE Yetenek İlişkilerine postalayın. WWE her hafta yaklaşık 2000 talep edilmemiş güreşçi başvurusu almaktadır. Bu şekilde kapıdan içeri adımınızı atmak oldukça zor olsa da, videoyu (ve varsa basını) şu adrese göndererek dikkatlerini çekmeyi deneyebilirsiniz: World Wrestling Entertainment, Inc. Dikkatine: Yetenek İlişkileri, 1241 East Main Street, Stamford, CT 06902.
  5. adım 5 tough enough aracılığıyla wwe sözleşmesi için başvurun.
    Tough Enough aracılığıyla WWE sözleşmesi için başvurun. Tough Enough, WWE ile sözleşme yapmak için yarışan güreşçileri takip eden bir reality televizyon programıdır. Başvuranlar arasından 30 yarışmacı seçilecektir.
    • Tough Enough web sitesi aracılığıyla çevrimiçi olarak yarışmak için bir başvuru formu doldurup gönderebilir ve değerlendirilmek üzere videonuzu yükleyebilirsiniz.

Muhabir Olarak Bilgi Talep Etme

  1. adım 1 amerika birleşik devletleri'ndeki canlı etkinlikler hakkında joe villa ile iletişime geçin.
    Amerika Birleşik Devletleri'ndeki canlı etkinlikler hakkında Joe Villa ile iletişime geçin. Canlı bir etkinlik için ABD veya Kanada medya kimlik bilgilerini talep etmek için Joe'yu doğrudan (203) 359-5175 numaralı telefondan arayabilir veya [email protected] adresine bir e-posta gönderebilirsiniz.
    • E-posta göndermeyi tercih ederseniz, çalıştığınız medya kuruluşunu açıkça belirttiğinizden emin olun.
  2. adım 2 uluslararası canlı etkinlikler hakkında dan humphreys ile iletişime geçin.
    Uluslararası canlı etkinlikler hakkında Dan Humphreys ile iletişime geçin. ABD ve Kanada dışında düzenlenen etkinlikler için Dan'i doğrudan 44 20 7349 1744 numaralı telefondan arayabilir veya [email protected] adresinden e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Bu etkinlikler için uluslararası basın soruşturmaları ve medya kimlik bilgileri sağlayabilir.
    • E-posta göndermeyi tercih ederseniz, çalıştığınız medya kuruluşunu açıkça belirttiğinizden emin olun.

Video

Topluluk Soru-Cevap

  • Soru
    Fakir bir Hintli WWE'ye katılabilir mi?
    Evet, tutkulu olan ve hayallerine ulaşmak için çok çalışmaya istekli olan herkes WWE'ye katılabilir.
  • Soru
    Güreş okuluna gitmek için kaç yaşında olmam gerekiyor?
    Bazı okullar sizi 16 yaşında, bazıları ise 18 yaşında eğitmeye başlayacaktır. Katılmaya çalıştığınız bağımsız pist tarafından fark edilmenin iyi bir yolu patlamış mısır satmak veya ringin kurulmasına yardımcı olmaktır.
  • Soru
    WWE süperstarı olmak için paraya ihtiyacım var mı?
    Dövüşçü olmak sağlık sigortanızı devre dışı bırakabileceğinden, biraz nakit paranız olması en iyisidir. Bilgi için sigorta temsilcinizle iletişime geçin. Birçok şeye bağlı olduğundan, sahip olunması gereken kesin bir nakit miktarı yoktur. Neler olabileceğini düşünün ve finansal olarak bunun için plan yapın.

İpuçları