Triple H'in Girişi Nasıl Yapılır

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Herkes Triple H'in 'Kralların Kralı' olduğunu bilir ve bunu kimsenin unutmasına izin vermez. Ünlü bitiricisi Pedigree'yi yapmanın yanı sıra, girişini yaparken onun gibi davranmaya başlayabilirsiniz. İşte Triple H'in güreş girişinin nasıl yapılacağına dair bir makale.

Adımlar

  1. adım 1 biraz su için...
    Girişe başlamadan önce ağzınızda biraz su olsun. Tam bir ağız dolusu değil, ama biraz iyi.
  2. adım 2 müziği başlatın  king= of= kings= or= the= game= by= motörhead.=
    Motörhead'den 'King of Kings' veya 'The Game' müziklerinden birini başlatın. İlk birkaç kelimeden sonra (asıl müzik başladığında), dışarı çıkın ve bir su şişesiyle girişte durun. Yere bakarken orada kalın, sonra yavaşça yukarı doğru bakın. İsterseniz etrafınıza bakabilirsiniz.
  3. adım 3 koridorda veya rampada yürümeye başlayın.
    Koridorda veya rampada yürümeye başlayın. Birkaç adım atın ve başınızı sallarken suyu püskürtün. Akıtma eğilimindeyseniz püskürtme işlemini mükemmelleştirmek birkaç kez gerekebilir.
  4. adım 4 yukarı doğru yürüyün...
    Yukarı doğru yürüyün yüzük ve durun. Etrafınızdaki 'kalabalığa' bakın ve ringin sağ tarafına (sağınıza) doğru yürümeye devam edin.
  5. adım 5 bir yudum su daha alın (sakın't swallow it all) and toss the water bottle.
    Sudan bir yudum daha alın (hepsini yutmayın) ve su şişesini atın. Ring iç mekandaysa, özellikle halı üzerindeyse, kapağın kapalı olduğundan emin olun.
  6. adım 6 ringin dış tarafındaki aprona çıkın ve yüzünüzü kalabalığa dönün.
    Ringin dış tarafındaki aprona çıkın ve yüzünüzü kalabalığa dönün. Sağ elinizi (başparmağınız dışarıda) üst ipe yerleştirin ve sol elinizi yanınıza alın. Birkaç saniye etrafınıza bakın. Sonra kaslarınızı aşağı doğru esnetiyormuş gibi görünün ve başınızı eğin. Halka ipine doğru geriye doğru eğilirken kollarınızı ve başınızı yukarı kaldırın. Alevlenir alevlenmez suyu tekrar püskürtün. Son yudumu yutmadınız, değil mi?
  7. adım 7 ringe çıkın ve köşe gerdirmelerinden birinin üzerine çıkarak kalabalığa poz (kızlar için) verin.
    Ringe çıkın ve kalabalığa poz vermek için köşe gerdirmelerinden birine çıkın (Kızlar için).

Uzman Soru-Cevap

İpuçları

  • Triple H 2002 yılında bacağındaki ikinci yırtık dörtlüden döndüğünde ring içi pozlarına başladı. Yılın ilk maçı Summerslam'de Booker T'ye karşıydı. Bundan önce sadece yürüyor ve rakibi için ringin etrafında volta atıyordu. Ring içi pozu vermek size ve tarzınıza kalmış.