Ponpon Kız Seçmeleri İçin Nasıl Giyinmeli?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Büyük gün geldi, amigo seçmeleri! Piramidin tepesine mi tırmanacaksınız yoksa en alt sırada mı olacaksınız? Görünüşünüz ilk izlenimin ilk izlenimidir, bu yüzden iyi bir izlenim bırakın!

Adımlar

  1. adım 1 kaslarınızı sakinleştirmek ve sizi uyandırmak için sıcak bir duşla başlayın.1Kaslarınızı sakinleştirmek ve sizi uyandırmak için sıcak bir duşla başlayın. Ve tabii ki tertemiz olduğunuzdan emin olun. Duştan sonra rahatladığınızdan ve tazelendiğinizden emin olun.
  2. 2. adım saçınızı fönle kurutun ve yüksek bir at kuyruğu şeklinde geriye doğru çekin, yüzünüzden uzak durmaları için dağınık saçları tutturun.2Saçınızı fönle kurutun ve yüksek bir at kuyruğu şeklinde arkaya doğru çekin, yüzünüzden uzak durmaları için dağınık saçları tutturun. Saçınızın dökülmesini önlemek için saç spreyi kullanın, ancak çok fazla kullanmayın - saçınızın 'gevrek' bir görünüme sahip olmasını istemezsiniz. Daha fazla etki için saçınıza bir kurdele takın. Birinin sizin için bağlamasına yardımcı olabilir, aksi takdirde çözülebilir.
  3. adım 3 okulunuzun renklerini giyin ki koçlar okulunuza sadık olduğunuzu bilsinler.3Okulunuzun renklerini giyin ki koçlar okulunuza sadık olduğunuzu bilsinler.
  4. adım 4 okulunuzun vatanseverliğini yansıtan temiz bir tişört giyin.4Okulunuz için vatansever olan temiz bir tişört giyin. Temiz bir şort giymelisiniz. Gerinirken, zıplarken veya topuk gerdirme, akrep veya terazi çekerken iç çamaşırınızın görünmesini önlemek için şortunuzun altına tayt giymek isteyebilirsiniz.
  5. adım 5 ayağınıza beyaz çoraplar ve temiz beyaz amigo ayakkabıları giyin.5Ayağınıza beyaz çoraplar ve temiz beyaz amigo ayakkabıları giyin. Amigo ayakkabınız yoksa, antrenörler altı düz ve çok büyük olmayan ayakkabılar giymenizi önerir.
  6. adım 6 don't overdo your make-up considering you will sweat it off.6Makyajınızı terleyerek çıkaracağınızı düşünerek aşırıya kaçmayın. Her zamanki fondöteniniz ve dudak parlatıcınız yeterli olacaktır. Dudak parlatıcısı ile gülümsemeniz gerçekten parlayacaktır.
  7. adım 7 deodorant veya ter önleyici sürün!7 Deodorant veya ter önleyici sürün!
  8. 8. adım takıları (küpeler ve her şey) ve ojeyi (şeffaf temel parlaklıkta oje kullanmadığınız sürece) atlayın.8Takıları (küpeler ve her şey) ve ojeyi (şeffaf temel parlaklıkta oje kullanmadığınız sürece) atlayın.
  9. adım 9 rahat ve içinde kolayca hareket edebileceğiniz bir şeyler giyin.9Rahat ve içinde kolayca hareket edebileceğiniz bir şeyler giyin. Ağır bir palto veya kazak giymeyin; terleyeceksiniz (çok)!

Topluluk Soru-Cevap

  • Soru Gerçekten kısa şortlar giyilebilir mi? Bu, okulunuzda bir kıyafet yönetmeliği olup olmadığına bağlıdır. Yanlış bir fikir vermek istemezsiniz, ancak doğru şekilde oturan spandex şortlar giymekte bir sakınca yoktur.
  • SoruBelirli bir kiloda olmak zorunda mıyım? Hayır! Amigoluk her şekil ve beden için mükemmeldir! Takıma giremezseniz koçunuza daha iyi olmak için ne üzerinde çalışmanız gerektiğini sorun.
  • SoruNeden çoğu ponpon kız seçmelerde siyah şort giyiyor? Çoğu takım tüm takımın eşleşmesini sağlar, bu nedenle seçmeler için renk seçerken en basit olanı seçerler, böylece şikayet olmaz. Siyah en yaygın ve temel renktir.

İpuçları

  • Uzun kolluları ve pantolonları atlayın; tişört ve şort gibi içinde serin kalacağınız bir şeyler giymeye çalışın.
  • Kıyafetlerinizin atletik olduğundan emin olun, ancak yine de temiz ve keskin görünün. Kıyafetinizle pratik yapmak harikadır.
  • Asla losyon sürmeyin çünkü antrenörünüzün uçup uçamadığınıza bakıp bakmayacağını asla bilemezsiniz ve eğer losyon sürerseniz kalecilerin elinden kayabilirsiniz.

Uyarılar

  • Sizi çirkin gösteren veya özgüveninizin olmadığını hissettiren şeyler giymeyin