NBA 2K14'te Nasıl Smaç Yapılır

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

NBA 2K14'te smaç yapmak, oyun sırasında rakibinize karşı size avantaj sağlayabilir. NBA 2K14'te çoğu oyuncu smaç ve dikeylik dereceleri nispeten yüksek olduğu için smaç basabilir. Smaç ve dikeylik dereceleri, oyuncunun o güne kadarki oyun performansına bağlı olarak oyuncudan oyuncuya değişir veya değişebilir.

Adımlar

Xbox 360'ta Smaç

  1. adım 1 xbox 360 oyun kumandanızın sol çubuğunu kullanarak oyuncunuzu potaya doğru koşturun.1Xbox 360 oyun kumandanızın sol çubuğunu kullanarak oyuncunuzu potaya doğru koşturun.
  2. adım 2 sağ tetik düğmesine basın ve sağ çubuğu pota yönüne doğrultun.2Sağ tetik düğmesine basın ve sağ çubuğu pota yönüne doğrultun.
  3. adım 3 atışı gerçekleştirmek için x düğmesine basın.3Atışı gerçekleştirmek için X düğmesine basın. Oyuncunuz topu potaya doğru smaç basacaktır.

PS3'te Smaç

  1. adım 1 ps3 kontrol cihazınızdaki sol çubuğu kullanarak oyuncunuzu potaya doğru koşturun.1 PS3 kontrol cihazınızın sol çubuğunu kullanarak oyuncunuzu potaya doğru koşturun.
  2. adım 2 r2 düğmesini basılı tutun ve sağ çubuğu potaya doğru yönlendirin.2R2 düğmesini basılı tutun ve sağ çubuğu pota yönüne doğrultun.
  3. adım 3 atışı gerçekleştirmek için kare düğmesine basın.3Atışı gerçekleştirmek için kare düğmesine basın. Oyuncunuz topu sepete doğru smaç basacaktır.

Özel Smaç Paketlerini Etkinleştirme

  1. adım 1 şu seçeneği seçin 1NBA 2K14'e giriş yaptıktan sonra 'Kadroları Yönet' seçeneğini seçin.
  2. adım 2 özel bir smaç paketini etkinleştirmek istediğiniz oyuncuyu seçin ve ardından 2Özel bir smaç paketini etkinleştirmek istediğiniz oyuncuyu seçin ve ardından 'Oyuncuyu Düzenle 'yi seçin.
  3. adım 3 listenin en altına inin ve 3Listenin en altına inin ve 'Go-To Smaç Paketi 'ni vurgulayın.
  4. adım 4 sunulan seçenekler arasından tercih ettiğiniz smaç paketini seçin.4Sağlanan seçenekler arasından tercih ettiğiniz smaç paketini seçin. Smaç paketi seçenekleri oyuncuya, oyun istatistiklerine ve oyun sırasında herhangi bir smaç paketinin kilidini açıp açmadığınıza bağlı olarak değişecektir. Özel smaç paketlerine örnek olarak 'Sprite Zero Gravity' ve '360 Dunk' verilebilir.
  5. adım 5 değişikliklerinizi kaydedin, ardından ana menüye geri dönün.5Değişikliklerinizi kaydedin, ardından ana menüye geri dönün.
  6. adım 6 alıştırma/eğitim modunda oynama seçeneğini seçin.6Alıştırma/eğitim modunda çalma seçeneğini seçin.
  7. adım 7 seçtiğiniz özel smaçın nasıl yapılacağını öğrenmek için ekrandaki öğreticiyi izleyin.7Seçtiğiniz özel smacı nasıl yapacağınızı öğrenmek için ekrandaki öğreticiyi izleyin. Talimatlar seçtiğiniz smaç türüne bağlı olarak değişecektir. Örneğin, 360 smaç yapmak için, atışınızı yapmadan önce sol çubuğu saat yönünde hareket ettirirken, birinci veya ikinci yöntemlerde belirtilen adımları kullanarak oyuncunuzu potaya doğru sürün.

Topluluk Soru-Cevap

  • SoruXbox One'da NBA 2K'da nasıl smaç basabilirim? R2 tuşunu basılı tutun ve çemberin altında veya yakınındayken kareye basın. Kişinizin uzun olması veya bunu yapabilecek becerilere sahip olması gerekir.
  • SoruBunu diğer NBA oyunlarında da yapabilir miyim? Yapıp yapamayacağınızı görmek için belirli oyunlar için Google'da arayabilirsiniz.

İpuçları

  • Oyuncunuzun istikrarlı bir şekilde smaç yapabilme şansını artırmak ve özel smaç paketlerinin kilidini açmak için oyun sırasında mümkün olan en yüksek smaç ve dikey derecelendirmeleri elde etmeyi hedefleyin. Minimum smaç ve dikey derecelendirme gereksinimleri, her oyuncunun oyun istatistiklerine bağlı olarak oyuncudan oyuncuya değişecektir.