Tom Burnu Çıkarmak: 3 Basit Adım

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Olimpiyatçılar, artistik yüzücüler ve profesyonel denizkızları, izleyicilere görünmez görünen özel yapım bir burun tıkacı olan TomNose'un hayranlarıdır. Ancak, burnun içine mükemmel bir şekilde oturuyorsa - herhangi bir boşluk olmadan - nasıl çıkarırsınız? Bu makalede, TomNose tıkaçlarınızı sadece birkaç saniye içinde (herhangi bir acı veya rahatsızlık duymadan) nasıl çıkaracağınızı öğreteceğiz.

Bilmeniz Gerekenler

  • TomNose tıkaçlarının tabanını ortaya çıkarmak için burnunuzun ucunu kaldırın.
  • TomNose tıpasını kavramak için işaret parmağınızı ve başparmağınızı kullanın, ardından tıpayı çekerken burnunuzdan hava üfleyin.
  • TomNose'u çıkarmakta sorun yaşıyorsanız, burnunuzun bir tarafına bastırın ve diğer taraftan nefes verin; hava basıncı kolayca çıkmasına yardımcı olur.

Adımlar

TomNose Nasıl Çıkarılır

  1. adım 1 burnunuzun ucunu kaldırın.
    Burnunuzun ucunu kaldırın. Burnunuzun ucunu hafifçe yukarı doğru itmek için işaret parmağınızı kullanın (TomNose tıkaçlarınızın tabanını görene kadar).
    • Bazen TomNose burnunuzu kaldırdıktan sonra düşer, ancak düşmezse endişelenmeyin! Sadece aşağıdaki adımlarla ilerleyin.
  2. adım 2 tomnose'u kavramak için işaret parmağınızı ve başparmağınızı kullanın.
    TomNose'u kavramak için işaret parmağınızı ve başparmağınızı kullanın. Mümkünse burun tıkacınızın dış kenarını tutun, böylece sorunsuz bir şekilde dışarı kayar.
    • Tırnaklarınız varsa burun tıkacınızın dış kenarını tutmanıza yardımcı olması için tırnaklarınızı kullanın.
    • Tırnaklarınız yoksa (ve TomNose'u kavrayamıyorsanız), çıkarmanıza yardımcı olması için bir cımbız kullanın.
  3. adım 3 burnunuzdan hava üfleyin ve tomnose'u dışarı çekin.
    Burnunuzdan hava üfleyin ve TomNose'u dışarı çekin. TomNose'unuzu çıkarmakta sorun yaşıyorsanız, burnunuzun bir tarafına bastırın (hava akışını tamamen engellemek için), ardından yalnızca diğer tarafı kullanarak nefes verin; hava basıncı, tıpayı daha kolay çıkarmanıza yardımcı olabilir.

TomNose Nasıl Takılır

  1. tomnose'u tükürükle ıslatın, ardından burnunuzun içine kaydırın.
    TomNose'u tükürükle ıslatın, ardından burnunuzun içine kaydırın. Rahatça oturması için TomNose'unuzu yalayın. Takarken burnunuza su kaçarsa, tıkaçlarınızı yeniden ayarlamak için parmak uçlarınızla burnunuza masaj yapın; doğru konumdaysa burnunuzu çekememeniz gerekir.

TomNose nedir?

  1. tomnose, özel yapım silikon burun tıkaçlarından oluşan bir settir.
    TomNose, özel yapım silikon burun tıkaçlarından oluşan bir settir. Burun klipsine bir alternatiftir ve yüzerken suyun burnunuza girmesini engeller. Burun klipsinin aksine, TomNose takıldığında göremezsiniz çünkü burnunuzun içine mükemmel bir şekilde oturacak şekilde yapılmıştır.
    • Tom van der Hoff tarafından üretilmiştir ve sadece Hollanda'da satın alabilirsiniz.
    • TomNose'un 14 yaşın üzerindeki kişiler için 5-10 yıl dayanması beklenmektedir.
    • TomNose'dan dışarı nefes alabilirsiniz, ancak içeri nefes alamazsınız.
    • TomNose'u kullandıktan sonra el sabunu ile temizleyin, ardından naylon bir poşet içinde kuru olarak saklayın.

TomNose nasıl yapılır?

  1. tom, kil benzeri bir madde ile doldurarak burnun bir izini alır.
    Tom, kil benzeri bir maddeyle doldurarak burnun bir izini alır. Süreci başlatmak için burnun içinde düzensizlikler olup olmadığını kontrol ediyor ve zamanla sertleşen bir aktivatör hazırlıyor. Aktivatör bir parça kilin içine yerleştirilir ve daha sonra rulo haline getirilerek enjekte edilir. Doğru uyumu sağlamak için kil-aktivatör maddesini burnun içine enjekte eder ve nazikçe hareket ettirir. Karışım kurur kurumaz dışarı çekiliyor ve TomNose'un içine kalıplanıyor.
    • TomNose özel yapım olduğu için Tom, Hollanda'daki stüdyosunda her müşterinin burnunun bir ölçüsünü alıyor.
    • Tom, büyük gruplar için bulunduğunuz yeri ziyaret ederek yerinde baskı yapabilir.

Uzman Soru-Cevap

İpuçları