Futbol Takımına Nasıl Katılabilirsiniz?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Yani bir futbol takımına katılmanın ve sadece kendinize değil, diğer insanlara da saygı ve güven duymanın zorluğuna hazır olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Endişelenmeyin, çünkü bu makale size nasıl yerel bir futbolcu olacağınıza dair adımlar verecek.

Adımlar

  1. adım 1 liseyi bitirin, bitirmemiş olsanız bile't planning on going to college.1Üniversiteye gitmeyi planlamıyor olsanız bile liseyi bitirin. Ne kadar zeki olduğunuzu belirlemek için sadece ödevlerinizden değil, sınavlarınızdan da iyi notlar almanız gerekecektir. Başarısız olursanız futbol takımlarının sizi almayacağını unutmayın. Futbol oyuncuları bile zeki olmak zorundadır; tüm sporcuların aptal olduğu klişesinin çabalarınızı caydırmasına izin vermeyin.
  2. adım 2 üniversiteye gidin.2Üniversiteye gidin. Futbol dışında bir şey bilmeniz gerekmeyeceğini düşünseniz bile, her zaman bir yedek planınız olsun. Bu size harika bir başlangıç sağlayacak ve bir futbolcu olarak düşünmenizi sağlayacaktır.
  3. adım 3 bir futbol takımı arayın.3Bir futbol takımı arayın. İnsanları işe almak isteyen ve bazılarını kabul eden birçok futbol takımı var. Şansınızı denemekten ve sizin liginizin dışında olduğunu düşündüğünüz bir futbol takımına yaklaşmaktan korkmayın - ve size yaklaşırlarsa onları geri çevirmeyin. Fırsatlar bedavadır, bu yüzden onları değerlendirebilirsiniz. Uzun vadede sizin için işe yarayacaktır!
  4. adım 4 egzersiz yapın!4Egzersiz yapın! Çoğu futbolcu yoğun bir günün ardından genellikle koşar ve zıplar. İyi bir oyuncu olmak istiyorsanız, koşu turları atmak ve parkurlarda koşmak sizin görevinizdir. Ayrıca bir spor salonuna giderek bol bol egzersiz yapın ve vücudunuzu formda tutun. Bu size harika bir egzersiz sağlayacak ve bir dahaki sefere katılmak istediğinizde sizi güçlü ve sağlıklı kılacaktır.
  5. adım 5 bol miktarda iyi yemek yiyin.5Bol miktarda iyi yemek yiyin. Bazı futbolcular süt içerek ve sebze yiyerek formlarını korurlar. Bu sizi zayıflatacak ve beslenmenizi dengeleyecektir. Ayrıca özgüveninize de yardımcı olacaktır. Sağlık planınız hakkında konuşmak için her zaman bir doktora gidebilirsiniz. Aşırıya kaçmamanız için kilonuzu nasıl dengeleyeceğiniz konusunda sizi bilgilendireceklerdir.
  6. adım 6 bir spor salonuna gidin.6Bir spor salonuna gidin. Karın kaslarınızı ve kaslarınızı çalıştırmanız öneriliyorsa. O zaman size en yakın spor salonunu bulun! Dünya çapında sadece iyi bir futbolcuyu kabul edecek yüzlerce spor salonu olduğunu unutmayın, bu nedenle belirli egzersiz aktiviteleri ve daha fazlasını yapan bir spor salonu arayın ve yapmadıysanız birine kaydolun!
  7. adım 7 i̇yi sportmenlik uygulayın!7İyi sportmenlik uygulayın! Her zaman olumlu bir tutum sergileyin ve oyuna girmek istiyorsanız iyi davranış işaretleri arayın. Maçtan önce alkol almayın veya herhangi bir uyuşturucu kullanmayın; bunun size bir faydası olmayacaktır. Bu sizi sadece kötü gösterecek ve sorgusuz sualsiz reddedilip futbol takımından atılacaksınız! Küçük şeylerle uğraşmayın ve sadece diğer hakemler ve geri dönüşler için daha iyi çalışmasını sağlayın.
  8. adım 8 yeni arkadaşlar edinin!8Yeni arkadaşlar edinin! Size katılmak isteyen bir arkadaşınız veya aile üyeniz yoksa, her zaman yeni bir arkadaşa katılabilir ve tüm hayallerinizi gerçekleştirme hedefinizde sizi isteyenler için iyi bir başlangıç arayabilirsiniz. Katılırken sizi ve hareketlerinizi destekleyen kişiye saygı ve özen gösterdiğinizden ve bir zorba gibi davranmadığınızdan emin olun. Diğer arkadaşlarınıza veya futbol arkadaşlarınıza bir pislik gibi davranmak sizi havalı göstermez veya başarmanıza yardımcı olacağını düşündüğünüz her şeyi yapmaz.
  9. adım 9 yeni futbol koçunuza karşı nazik olun ve't upset him.9Yeni futbol koçunuza karşı nazik olun ve onu üzmeyin. Bu süreçte, futbol sahasından atılmak istemiyorsanız kaba bir şey söylemeyin. O sadece sizin en iyi arkadaşınız olmak ve oyun kurucunuza ulaşmanıza yardımcı olmak istiyor. Çünkü çoğu futbol koçu neredeyse hiçbir şey yapmıyor. İnandığınız şeyi savunmak her zaman önemlidir. Bunun başınızı büyük belaya sokacağını düşünseniz bile! Her zaman pratik yapın.
  10. adım 10 don't neglect your friends and family.10Arkadaşlarınızı ve ailenizi ihmal etmeyin. Aile üyeleriniz zor zamanlarınızda size yardım etmeye her zaman hazırdır. Futbol için hayatınızı mahvetmeyin; onları dengeleyin.
  11. adım 11 öfkenizi kontrol edin.11Öfkenizi kontrol edin. Son önemli adım kendi öfkenizi kontrol etmektir. Ailenize, aile üyelerinize ve hatta şu anda sahip olduğunuz arkadaşlarınıza kızmayın. Bunların hepsi göz açıp kapayıncaya kadar yok olabilir ve bazılarını kaybedebilirsiniz. Rakip takımı veya onların ailelerini ya da arkadaşlarını tehdit etmeyin. Futbol takımındaki favori yerinizi kaybedebilir ve söylediklerinize dikkat etmezseniz başınız derde girebilir. Hayatınızın ilerleyen dönemlerinde büyüyüp lise ve üniversiteyi bitirdiğinizde bir futbolcu olarak başarılı bir iş elde etmek için tüm bunları anlayın!

Topluluk Soru-Cevap

  • SoruNasıl daha iyi bir futbolcu olabilirim? Antrenman yaparak. Sıkı çalışarak. Özveriyle. Sabırla. Azimle. Ve en önemlisi, kendinize inanarak.
  • SoruKatılacak param yoksa bir futbol takımına nasıl katılabilirim? Futbolu her zaman arkadaşlarınızla öğrenebilirsiniz - eğer birinin topu varsa bunu yapmak ücretsizdir. Hatta para kazanmak için bir Cumartesi işi bulabilir ya da ekstra para kazanmak için ev işleri yapabilirsiniz, böylece bir takıma katılabilirsiniz.
  • SoruFutbolcu olma hayalime nasıl ulaşabilirim? Tanrı'yı ön planda tutun ve bir lise futbolcusu ve üniversite oyuncusu olarak çok çalışın. Okuldayken derslerinize çalışın ve başarılı olun. Profesyonel bir futbolcuymuş gibi düşünmeli, çalışmalı, yemek yemeli ve uyumalısınız.

İpuçları

  • Size yardımcı olacağını düşündüğünüz steroid veya başka bir ilaç almayın. Uzun vadeli yan etkileri kısa vadeli etkilerinden çok daha ağır basar - buna değmez.
  • Hayatınızın geri kalanında tek bir takıma bağlı kalmak zorunda olmadığınızı unutmayın. Takımınıza sadakat önemlidir, ancak daha yükseği hedeflemek istiyorsanız, o zaman bunun için gidin.
  • Futbolun tüm kurallarını bildiğinizden emin olun.

Uyarılar

  • Bir futbol oyununda takım arkadaşlarınızın önünü kesmeyin. Bu kabalıktır ve futbol koçunun düdük çalmasına neden olabilir, bu da oyun dışı kalmanız anlamına gelebilir.
  • Eğer sabıka kaydınız varsa, bu konuda ne yapacağınız size bağlıdır. Koç muhtemelen zaten biliyordur (çoğu kişi birini işe almadan önce geçmişini kontrol eder), ancak takımınızın henüz haberi yoktur.
  • Futbol oynuyorsanız sigara içmeyin. Ciğerlerinize zarar verir ve nefes almanızı zorlaştırarak sizi daha az kullanışlı hale getirir.