Kendinizi Fantezi Futbol Liginden Çıkarmanın 5 Yolu

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Fantezi futbol liginizden sezon öncesinde, sırasında veya sonrasında ayrılmak mı istiyorsunuz? Fantezi futbol, her yerdeki NFL hayranları için popüler bir eğlence biçimidir, ancak artık ligde olmak istemediğiniz bir zaman gelebilir. Bir ligden ayrılmak istemenizin çeşitli nedenleri olabilir, örneğin komiserle bir anlaşmazlık veya fantezi sporları oynamaktan uzaklaşmak için kişisel bir karar. Bunu neden yapmayı seçerseniz seçin, bu makalede en popüler platformlarda bir fantezi futbol liginden ayrılmakla ilgili bilmeniz gereken her şey hakkında size rehberlik edeceğiz.

Bilmeniz Gerekenler

  • Çoğu fantezi platformu sadece drafttan önce bir ligden ayrılmanıza izin verir.
  • ESPN kullanıcıları hem aktif olmayan hem de aktif olmayan liglerden ayrılabilir veya aktif olmayan ligleri uygulama içinde görüntüden gizleyebilir.
  • NFL ve Yahoo! Sports oyuncuları, fantezi futbol liglerini uygulama üzerinden değil, yalnızca bir web tarayıcısı aracılığıyla terk edebilirler.
  • CBS Sports bir takımı veya ligi silmenize izin vermez, ancak artık görmek istemediğiniz takımları arşivleyebilirsiniz.

Adımlar

Ayrılmaya Karar Vermek

  1. adım 1 şunları yaptığınızdan emin olun're eligible to leave.
    Ayrılmaya uygun olduğunuzdan emin olun. Yalnızca bir fantezi̇ futbol o sezonun draftından önce lig. Bir kadro kurduğunuzda, hiçbir platform o takımı menajersiz bırakmanıza izin vermeyecektir.
    • Yahoo! Sports da dahil olmak üzere bazı platformlarda ligler daha da erken kilitlenir. Bir Yahoo! Sports Özel Liginde komisyon üyesi takım listesini kesinleştirdiğinde (ki bu drafttan önce olur), hiçbir menajer ayrılamaz.
      • Yahoo! Sports'taki Herkese Açık Ödül Ligleri, ligin draftından 72 saat önce kilitlenir.
    • Eğer drafttan sonra hala bir ligden ayrılmanız gerektiğini düşünüyorsanız, ileriye dönük en iyi yolu belirlemek için komisyon üyeniz ve diğer lig üyeleriyle birlikte çalışmanız gerekecektir.
  2. adım 2 önce kişisel anlaşmazlıkları çözmeyi deneyin.
    Önce kişisel anlaşmazlıkları çözmeyi deneyin. Hala fantezi futbol oynamak istiyor ancak başka bir lig üyesiyle yaşadığınız bir sorun nedeniyle liginizden ayrılmak istiyorsanız, önce onlarla konuşmayı deneyin! Fantezinin rekabetçi doğasına rağmen, tüm oyuncular eğlenmek ister ve devam eden katılımınız muhtemelen bunun büyük bir parçasıdır.
    • Bir fantezi oyuncusu olarak becerilerinizden emin değilseniz, sayısız fantezi oyuncusu olduğunu unutmayın. mevcut kaynaklar takımınızı seçmenize ve yönetmenize yardımcı olmak için!
    • Bir oyunun yanlış puanlandığını düşünüyorsanız, komisyon üyenize danışın veya seçtiğiniz fantezi platformundan bir istatistik düzeltmesi bekleyin.
    • Başka bir takım tarafından yapılan bir takas veya kadro hamlesine katılmıyorsanız, konuyu lig genelindeki bir sohbette gündeme getirin. Elbette, her menajerin kendi kararlarından sorumlu olduğunu ve gerçek hayattaki NFL takımlarının bile maliyetli veya orantısız anlaşmalar yapabileceğini unutmayın!
  3. adım 3 ayrılma kararınızı önceden bildirin.
    Ayrılma kararınızı bunu yapmadan önce bildirin. Nihayetinde fantezi futbol liginizden ayrılmanın en iyi hareket tarzınız olduğunu düşünüyorsanız, bu tamamen iyidir. Sadece liginizin komiserine önceden haber verin, böylece onlar da yerinize birini bulmaya başlayabilirler.
  • Yahoo! Sports'taki Halka Açık Ödül Ligleri, ligin seçmelerinden 72 saat önce kilitlenir.

Bir ESPN Liginden Ayrılmak

  1. adım 1 espn fantasy uygulamasını açın.
    ESPN Fantasy uygulamasını açın. ESPN fantezi futbol liginizden doğrudan ESPN Fantasy uygulaması üzerinden ayrılabilirsiniz. Liginizi bir web tarayıcısında açmanıza gerek yoktur.
    • Bu talimatlar herhangi bir spor dalında fantezi liginden ayrılmanıza yardımcı olacaktır!
    • ESPN'in Lig Yöneticisi Liglerinin sadece komiserin üyeleri çıkarmasına izin verdiğini, bu nedenle bireylerin kendi başlarına ayrılamayacağını unutmayın.
  2. adım 2 futbol sekmesini açın.
    Futbol sekmesini açın. Futbol sekmesine tıklayın. Diğer fantezi sporları yerine öncelikle fantezi futbol oynuyorsanız, Futbol sekmesi zaten açık olacaktır. Aksi takdirde, ekranınızın üstünde listelenen sporlara göz atın.
  3. adım 3 ayrılmak istediğiniz ligi seçin.
    Ayrılmak istediğiniz ligi seçin. Unutmayın, sadece henüz draft edilmemiş bir ligden ayrılabilirsiniz.
    • Aktif olmayan bir ligden ayrılmak istiyorsanız, Lig Yöneticisine Hatırlat mesajına dokunun, ardından 'Ligden Ayrıl' seçeneğine dokunun.
    • ESPN'de aktif olmayan bir ligde kalmanın hiçbir zararı yoktur, ancak uygulamanızı her açtığınızda o ligi görmek anlaşılabilir bir şekilde dikkat dağıtıcı olabilir.
    • Etkin olmayan bir ligde kalmak ancak onu görünümden gizlemek istiyorsanız, uygulamanızın Ayarlarını açabilir ve hangi ligleri görmek istediğinizi ve istemediğinizi seçmek için 'Oyunları/Takımları Listele 'yi ziyaret edebilirsiniz.
  4. adım 4 takımım sekmesini ziyaret edin.
    Takımım sekmesini ziyaret edin. Benim Takımım sekmesi. Burası sonunda takımınızın kadrosunu göreceğiniz yerdir. Şimdilik, kadronuz boş olmalı ve sayfanın üstünde Ligden Ayrıl yazan bir seçenek bulunmalıdır.
  5. adım 5 ligden ayrıl'a dokunun.
    öğesine dokunun Ligden Ayrılın. ESPN sizden ligden ayrılma kararınızı onaylamanızı isteyecektir. Çıkışınızı kesinleştirmek için uyarıya devam edin.
    • Bir komiser olarak, önceden yeni bir komiser atamadan liginizden ayrılamazsınız.
    • Komiserler de liglerini tamamen silebilir, ancak bunu yapmadan önce kesinlikle tüm katılımcılarla görüşülmelidir.

Bir NFL Liginden Ayrılmak

  1. adım 1 https://fantasy.nfl.com/myleagues adresine gidin...
    Bir web tarayıcısında https://fantasy.nfl.com/myleagues adresine gidin. NFL Fantasy oyuncuları liglerinden yalnızca çevrimiçi olarak ayrılabilirler, çünkü uygulama bunu yapmanıza izin vermez. Başlamak için bir web tarayıcısı açın.
    • Siteyi bir masaüstü veya mobil cihazdan ziyaret edebilirsiniz, ancak uygulamayı kullanamazsınız.
  2. adım 2 ayrılmak istediğiniz ligi seçin.
    Ayrılmak istediğiniz ligi seçin. Ana sayfa tüm liglerinizi göstermelidir. Ayrılmayı planladığınız ligin üzerine tıklayın.
    • Kullanıcılar ayrılmayı tercih etmeden önce NFL.com'daki Özel Liglerin yeniden etkinleştirilmesi gerekir. NFL.com tarafından yönetilen ligler yıldan yıla devredilmez ve yalnızca ligin draftından önce bırakılabilir.
  3. adım 3 liginizi ziyaret edin's
    Liginizin 'LİG' sekmesini ziyaret edin ve 'Lig Notları 'na tıklayın. LİG sekmesi, liginizin puan durumunun yanı sıra çeşitli diğer bilgileri de görüntüleyebileceğiniz yerdir. Şimdilik, doğrudan sayfanın ortasındaki büyük resmin hemen altında bulunan Lig Notları bölümüne gidebiliriz.
    • Lig komiserleri ayrıca bir ligi tümüyle silebilecekleri bir 'YÖNET' sekmesi de görecekler.
      • Bu seçeneği uygulamadan önce her zaman oyuncu arkadaşlarınızla görüşün.
  4. 4. adım seçin ligden ayrılın.
    'Ligden Ayrıl' seçeneğini seçin. Lig Notlarınız çeşitli ilgili ayarlar ve bilgiler içerir. Ligden Ayrıl yazan seçeneği görene kadar bu notlar arasında gezinin. Bu seçeneğe tıklayın ve kararınızı onaylayın.
  • Bu seçeneği uygulamadan önce her zaman oyuncu arkadaşlarınızla tartışın.

Yahoo! Sports Liginden Ayrılma

  1. adım 1 oturum açın...
    Oturum aç https://sports.yahoo.com/fantasy bir web tarayıcısında. Bir Yahoo! Sports liginden yalnızca bir web tarayıcısında ayrılabilirsiniz. Uygulama bunu yapmanıza izin vermez.
  2. adım 2 fare ile fantasy tab and select futbol.
    Fareyi 'Fantezi' sekmesinin üzerine getirin ve Football. Bu sekme Yahoo'daki mevcut tüm fantezi sporlarını gösterecektir! Biz fantezi futbol ligimizden ayrılmak istiyoruz, bu yüzden onu seçin.
  3. adım 3 bul my teams and leagues and click ekipleri düzenle.
    'Takımlarım ve Liglerim 'i bulun ve tıklayın Edit Teams. Takımlarım ve Liglerim bölümü tüm fantezi futbol katılımınızı gösterecektir. Yanında dişli simgesi olan küçük Takımları Düzenle düğmesine tıklayın.
  4. adım 4 kaldırmak istediğiniz takımın yanındaki takımı sil'e tıklayın.
    Tıklayın Ekip Silme kaldırmak istediğiniz takımın yanına tıklayın. Eğer bu seçenek mevcut değilse, o lig muhtemelen takım listesini çoktan tamamlamıştır. Silmeyi seçtiğiniz tüm takımlar için, kararınızı onaylamak üzere Takımı Sil seçeneğine tekrar tıklamanız istenecektir.

Bir CBS Spor Liginden Ayrılma

  1. adım 1 artık oynamak istemediğiniz ligi arşivleyin.
    Artık oynamak istemediğiniz ligi arşivleyin. CBS Sports, kullanıcıların oluşturulduktan sonra takımları veya ligleri silmelerine izin vermez. Bunları yalnızca arşivleyerek görünümden gizleyebilirsiniz.
    • Arşivlemek için https://www.cbssports.com/fantasy/games/my-teams adresine gidin ve sol üst köşedeki 'Tüm Takımlarımı Yönet' seçeneğine tıklayın. Buradan, artık görmek istemediğiniz herhangi bir takımın yanındaki Arşivle'ye tıklayabilirsiniz.
  2. adım 2 komiserinizle iletişime geçin.
    Komisyon üyenizle iletişime geçin. Artık CBS Sports'ta bir ligde oynamak istemiyorsanız, komiserinizden sizi ligden çıkarmasını istemelisiniz. Sorumluluk onlara ait olduğundan, kararınızı komiserinize bildirmeden önce yerinize birini bulmayı düşünün.

Pijama Liginden Ayrılma

  1. adım 1 sleeper uygulamasını açın.
    Sleeper uygulamasını açın. Bir ligden doğrudan Sleeper uygulaması aracılığıyla ayrılabilirsiniz. Sleeper herhangi bir web tarayıcısı işlevine sahip değildir.
    • Sleeper'ın çevrimiçi SSS bölümüne göre, takımlar o sezon için puanlama başlayana kadar bir ligden ayrılabilirler.
    • Puanlama başladıktan sonra, sezon sona erse bile hiçbir takım veya lig silinemez.
  2. adım 2 li̇g'e dokunun.
    öğesine dokunun LİG. En sağdaki seçenek olmalıdır.
  3. adım 3 ekranınızın üst kısmındaki lig ayarları öğesine dokunun.
    öğesine dokunun Lig Ayarları ekranınızın üstünde. Burada çeşitli ilgili bilgiler bulacaksınız.
  4. adım 4 aşağı kaydırın ve ligden ayrıl öğesine dokunun.
    Aşağı kaydırın ve Leave League. Sleeper sizden bu kararınızı onaylamanızı isteyecektir. Onayladığınızda liginizden resmi olarak ayrılmış olacaksınız!

Draft Yapılmış Bir Ligden Nasıl Ayrılırsınız?

  1. adım 1 komisyon üyenizle konuşun.
    Komisyon üyenizle konuşun. Çok az platform drafttan sonra bir ligden ayrılmanıza izin verir, bu nedenle hala ayrılmanız gerekiyorsa, konuyu komisyon üyenizle görüşmeniz gerekecektir.
  2. adım 2 kendiniz için bir yedek bulun.
    Kendiniz için bir yedek bulun. Drafttan sonra bir ligden ayrılmanın en kolay yolu, liginizin dışında takımınızı devralmaya istekli birini bulmaktır. Bu seçeneği komiserinize sunabilmek, muhtemelen onların bu fikre daha sıcak bakmasını sağlayacak ve sonraki geçişi çok daha kolay hale getirecektir.
    • Eğer bir işyeri ligindeyseniz, ofisinizin çevresine sorun. Eğer arkadaşlarınızla bir ligdeyseniz, diğer arkadaşlarınıza veya lig üyelerine fantezi ligine katılmak isteyen birilerini tanıyıp tanımadıklarını sorun.
    • Kadronuzdaki oyuncular hakkında şeffaf olun. Kadronuzdan memnun olmamanız ligden ayrılmanız için bir neden değildir, özellikle de waiver wire'da aktif olarak takımınızı geliştirebileceğiniz için!
      • Tutkulu fantezi oyuncuları, kadronuzu sevmeseler bile takımınızı devralmaya istekli olabilirler. Ancak ilgilenen taraflara durumu açıklarken esnek olun.
  • Tutkulu fantezi oyuncuları, kadroyu sevmeseler bile takımınızı devralmaya istekli olabilirler. Ancak ilgilenen taraflara durumu açıklarken esnek olun.

Uzman Soru-Cevap

İpuçları