Sörfçü Bir Kız Gibi Nasıl Görünülür?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Sörfçü kız görünümü bir kostüm için eğlenceli olabilir ya da sadece güneşli bir bölgede yaşıyorsanız benimseyebileceğiniz bir tarz olabilir. Sörfçü bir kız gibi görünmek istiyorsanız, şort ve kazak elbise gibi plaj tarzı kıyafetlere ihtiyacınız olacak. Güneş gözlüğü gibi aksesuarlarla da süsleyebilirsiniz. Minimal makyaj ve biraz ıslak görünen saçlar tercih edin.

Adımlar

Kıyafet Seçimi

  1. adım 1 bikini üstünü gömlek olarak kullanmayı deneyin.
    Bikini üstünü gömlek olarak kullanmayı deneyin. Bikini üstü, giysi olarak giymek için alışılmadık bir öğe gibi görünebilir, ancak bir bikini üstünü gömlek olarak kullanmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Gerçek bir mayo giymek zorunda değilsiniz, ancak bikini benzeri bir his veren tüp atlet veya kırpma üst gibi bir şey tercih edin.
    • Bunu yüksek belli şortlarla ya da güzel bir ceketle eşleştirebilirsiniz.
  2. adım 2 sağlam bir çift şorta yatırım yapın.
    Sağlam bir çift şorta yatırım yapın. Şortlar sörfçü kız stilinin vazgeçilmezidir. Sörfçü bir kız gibi görünmek istiyorsanız gardırobunuzda en az birkaç çift şort bulundurmalısınız.
    • Sörfçü kızın rahat olması gerekir. Bu nedenle, yeni veya pahalı görünmeyen şortlar aramalısınız.
    • Yerel bir ikinci el mağazasına uğrayın. Orada sörfçü kız stiline uygun birkaç çift şort bulmanız kaçınılmazdır.
  3. adım 3 serin havalar için örgü bir süveteriniz olsun.
    Serin havalar için örgü bir süveteriniz olsun. Jumper elbise bir çift tulum gibi görünür. Sörfçü kız stilini benimsemek istiyorsanız bir tane tercih etmelisiniz. Sörfçü kızlar sık sık okyanusa girip çıktıkları ve plaja dönmeden önce bir mağazaya uğramak için hafif bir elbise giyebilecekleri için iyi çalışır. Örgü bir elbise tercih edin, çünkü bu size bolca hava aldırır.
    • Yıpranmış görünen giysiler rahat sörfçü zihniyetine katkıda bulunduğundan, bir süveter elbisesi için ikinci el mağazaları aramalısınız.
  4. adım 4 sandalet veya kama giyin.
    Sandalet veya kama giyin. Sörfçü bir kız gibi görünmek istiyorsanız sandaletler ve kamalar gardırobunuzun temel parçaları olmalıdır. Bu tür ayakkabılardan çeşitli parlak, renkli çiftlere yatırım yapın.
    • Sörfçü kız hissi için parmak arası terlikleri de tercih edebilirsiniz.
  5. adım 5 ekose giyin.
    Ekose giyin. Sörfçü kız kültürü bazen biraz erkek fatma gibi düşünüldüğünden, ekose gardırobunuzda temel bir unsur olmalıdır. Atlet veya bikini üstünün üzerine kolayca giyilebilen ekose düğmeli gömlekleri tercih edin.

Aksesuar Seçimi

  1. adım 1 güneş gözlüğü takın.
    Güneş gözlüğü takın. Sörfçü bir kız gibi görünmek istiyorsanız, güneş gözlükleri olmazsa olmazdır. Çeşitli kıyafetler için farklı renk ve stillerde birkaç çift güneş gözlüğünüz olmalı.
    • Unutmayın, sörfçü kız kültürü materyalizmle fazla ilgilenmez. Tasarım güneş gözlükleri sörfçü kız görünümüne pek uymayabilir.
  2. adım 2 bir kamyoncu şapkası deneyin.
    Bir kamyoncu şapkası deneyin. Sörfçü kız görünümü doğası gereği biraz erkek çocuğudur, bu nedenle bir kamyoncu şapkası görünümü sağlamlaştırmaya yardımcı olabilir. Saçınızı denizkızı örgüsüyle örüyorsanız, bir kamyonet şapkası tarzınıza çok yakışabilir.
    • Kamyoncu şapkalarını sevmiyorsanız, bunun yerine beyzbol şapkası gibi bir şey takabilirsiniz.
  3. adım 3 su geçirmez bir saate yatırım yapın.
    Su geçirmez bir saate yatırım yapın. Su geçirmez bir saat size sörfçü kız havası verebilir, çünkü bir tür rahat, erkek fatma çekiciliğine sahiptir. Ayrıca, bir sörfçü olarak zamanınızın çoğunu suda geçirdiğiniz gerçeğini de yansıtır.
  4. adım 4 bir plaj ya da bez çanta taşıyın.
    Bir plaj ya da bez çanta taşıyın. Bir sörfçü kızı olarak, tipik bir çanta biraz fazla süslü görünebilir. Eşyalarınızı taşımak için plaj çantası veya bez çanta gibi daha rahat bir şey tercih edin. Bu, rahat bir sörfçü kız gibi görünmenize yardımcı olabilir.

Saç ve Makyajınızı Şekillendirin

  1. adım 1 islak bir görünüm oluşturmak için deniz tuzu spreyi kullanın.
    Islak bir görünüm oluşturmak için deniz tuzu spreyi kullanın. Sörfçü kızlar genellikle ıslak, dalgalı saçlara sahiptir. Bunu elde etmek için saçınızı mat bir saç spreyi ile buğulayarak biraz nemli hale getirin. Daha sonra saçınıza biraz deniz tuzu spreyi sıkın. Ardından, dağınık dalgalar oluşturmak için parmaklarınızı kullanarak saçınızı toplayabilirsiniz.
    • Saçınız zaten nemli ise, sadece deniz tuzu spreyini kullanın.
    • Ancak sahildeyseniz deniz tuzu spreyi kullanmaktan kaçınmalısınız çünkü çok fazla tuz saçınıza zarar verebilir.
  2. adım 2 saçınızı örün.
    Saçınızı örün. Uzun bir örgü saçınıza denizkızı havası verebilir. Daha uzun bir örgüye sahipseniz, omzunuzun üzerinden sarkan tek bir uzun örgü halinde örmeyi deneyin. Bu, şapkalarla eşleştirmek için harika bir görünümdür.
  3. adım 3 bronzlaştırıcı kullanın.
    Bronzlaştırıcı kullanın. Plajda çok zaman geçiren birinin güneşten öpülmüş görünümünü istiyorsunuz. Bronzlaştırıcı bunu başarmanıza yardımcı olabilir. Kendinize inandırıcı bir bronzluk vermek için yüzünüze bir kat bronzlaştırıcı sürebilirsiniz.
    • Sahilde gerçekten çok zaman geçiriyorsanız, bronzlaştırıcınızın altına güneş kremi kullanın ve SPF korumalı bir bronzlaştırıcı seçin.
  4. adım 4 makyajda nötr tonları tercih edin.
    Makyajda nötr tonları tercih edin. Sörfçü kızlar suda çok zaman geçirirler. Bu nedenle, ayrıntılı makyaj tam olarak gerçekçi değildir. Doğal cildinize uyan nötr tonlar en iyi sonucu verir.
    • Fondöten kullanıyorsanız, sadece cilt tonunuza uyan hafif bir miktar kullanın.
    • Göz farı ve ruj kullanacaksanız nötr tonlara sadık kalın.
    • Göz kalemi veya maskara gibi şeyleri kullanımınızı en aza indirin. Eğer kullanıyorsanız, çok hafif kullanın.

Uzman Soru-Cevap

  • Soru
    Sörfçü kız kıyafeti fikirleri nelerdir?
    Sörfçü görünümünü elde etmek için Los Angeles'lı bir kıza kanalize olmayı deneyin. LA sörfçü havasının anavatanıdır ve yaz aylarında birçok kızın dökümlü tulumlar ve Brixton gibi bir markanın havalı şapkasını giydiğini göreceksiniz. Plaj havasını yakalamak için kot etekler, bel çantaları ve dokuma katırlar da giyebilirsiniz.
  • Soru
    Sörfçü bir kız olmak için 'broooo' ve 'dude' gibi şeyler söylemek zorunda mısınız?
    Hayır! Böyle şeyler söylemek zorunda değilsiniz ama sörf yapan birçok kişi bunu yapıyor. Yine de bu tamamen sizin tercihinize kalmış.
  • Soru
    Odamı plaj havasında nasıl dekore edebilirim?
    Odanızı plaj havasında dekore etmek için mavi duvarlara ve daha samimi bir deniz canlısı dekorasyonuna ihtiyacınız olabilir. Bu nedenle, yunuslar ve kaplumbağalar gibi doldurulmuş hayvanlar odanıza bu havayı verebilir. Deniz kabukları kesinlikle işe yarayacaktır.

Video

İpuçları