Profesyonel Güreşte Hurricanrana Nasıl Yapılır?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Profesyonel güreşteki hareketlerin çoğu, doğru yapılmadığında ciddi yaralanmalara neden olabilir. Her ne kadar tüm temas sporlarında olduğu gibi bir miktar acı beklenebilir olsa da, hepsi etkileyicidir. Bu makalede, profesyonel güreşteki en yıkıcı hareketlerden bazılarına bakacağız. Bir profesyonel tarafından eğitilmediğiniz sürece bu hareketlerden herhangi birini denemeyin.

Adımlar

Geleneksel Hurricanrana

  1. adım 1 bunu sizden daha büyük, daha ağır ve daha uzun birinin üzerinde yapın.1Bunu sizden daha büyük, daha ağır ve daha uzun birinin üzerinde yapın.
    • Ayrıca Hurricanrana yapmak üzere olduğunuz kişinin bunu nasıl yapacağını bildiğinden emin olun.
  2. adım 2 i̇plere doğru koşun ve lionsault gibi iplerin üzerine atlayın.2İplere doğru koşun ve Aslan Atlayışı yapar gibi üzerlerine atlayın.
  3. adım 3 zıplayın ve dönün, böylece bacaklarınız omuzlarına iner ve kasıklarınıza bakarlar.3Atlayın ve bacaklarınız omuzlarına inecek ve kasıklarınıza bakacak şekilde dönün.
  4. adım 4 yana dönün ve ayak bileklerinizi boyunlarına kilitleyin.4Yana doğru dönün ve ayak bileklerinizi boynuna kilitleyin. Önce karnınıza ya da göğsünüze inmeli ve rakibinizin önce geriye düşmesini sağlamalısınız.

Üst İp Hurricanrana

  1. adım 1 onları gerdirmenin tepesine kadar kaldırın,.1Onları gerdirmelerinin tepesine kadar kaldırın.
  2. adım 2 orta ipin üzerinde durun ve zıplayın, böylece omuzlarına oturursunuz.2Orta ipin üzerinde durun ve zıplayın, böylece omuzlarına oturursunuz.
  3. 3. adım takla atar gibi geriye doğru çekin ve içeri sokun, böylece't hit them.3Takla atar gibi geriye doğru çekin ve onlara çarpmamak için içeri sokun. Sırt üstü yere inmeliler ve siz de daha fazla alkış için poz vermelisiniz!

Topluluk Soru-Cevap

  • SoruÖvgüyü nasıl yaparım? Adım adım bir YouTube videosu izleyin, ancak dikkatli olun. Doğru kullanılmadığı takdirde birini öldürebilecek çok tehlikeli bir hareket olduğundan eminim.

Video

İpuçları

Uyarılar

  • Her fiziksel aktivitede olduğu gibi, sahte güreşte de kendinize veya bir başkasına zarar vermemek için önleyici tedbirler aldığınızdan emin olun.
  • Baş, boyun ve omurgayı içeren daha tehlikeli hareketleri maçtan önce rakibinizle birlikte planladığınızdan emin olun, böylece inişleri planlayabilirsiniz.
  • Bunu yalnızca bu tür hareketlerde deneyimliyseniz veya 150 kilonun altındaysanız denemelisiniz. Ölüm veya ciddi yaralanmalar meydana gelebilir.
  • Güreş hareketlerinin doğru yapılmadığı takdirde rakibe zarar verebileceğini unutmayın.
  • Uygun eğitimi almadan bu hareketleri denemeyin.