Arkadaşlarla Skinny Dip Nasıl Yapılır

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Ölmeden önce yapılacaklar listenizden bir şeyi işaretlemeye hazır mısınız? Skinny dipping veya çıplak yüzme, suya dalarken arkadaşlarınızla bağ kurmanın heyecan verici bir yoludur. Ancak tüm bunların lojistiği (ve yasallığı) konusunda biraz endişeliyseniz, yalnız değilsiniz. Arkadaşlarınızla nasıl çıplak yüzebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz konusunda size adım adım bir rehber sunmak için buradayız. Hadi başlayalım!

Bilmeniz Gerekenler

  • Yasal olarak çıplak yüzebileceğiniz halka açık bir yer bulun veya bunu özel bir göl veya havuzda yapmayı planlayın.
  • Dışarıda hava karardığında ve herkes sohbet etme ve kaynaşma fırsatı bulduğunda çıplak yüzmeyi önerin.
  • Kıyafetlerinizi daha sonra bulabilmeniz için gizli ama erişilebilir bir yere saklayın.
  • Kimse soyunmamışken fotoğraf çekmeyerek arkadaşlarınıza saygı gösterin.

Adımlar

Maceranızı Planlama

  1. adım 1 konumu akıllıca seçin.1Yeri akıllıca seçin. Halka açık çıplaklık Amerika Birleşik Devletleri'nin çoğu yerinde ve diğer ülkelerin bazı bölgelerinde yasa dışıdır. Çırılçıplak yüzmeyi planlıyorsanız, özellikle çıplaklar plajı veya giysisiz plaj olarak belirlenmiş bir alan seçin ya da özel bir göl veya havuzda soyunun. Dalmadan önce yerel düzenlemeleri kontrol etmek iyi bir fikirdir.
    • Arkadaşınızın havuzu en iyi seçenektir, ancak en heyecan verici olanı da değildir. Halka açık bir yerde yapmayı planlıyorsanız, yakalanmaktan kaçınmak için de bir planınız olduğundan emin olun. Para cezaları söz konusu olduğunda çıplak dalmak o kadar da eğlenceli değildir.
  2. adım 2 bir suç ortağı bulun.2Bir suç ortağı bulun. Eninde sonunda tüm arkadaşlarınızın bu plandan haberdar olması gerekecek olsa da, sizi destekleyen bir arkadaşınız varsa daha güçlü bir argümanınız olacaktır. Herkesi çıplak yüzmeye ikna etmek için en iyi arkadaşlarınızdan biriyle konuşun. İkiniz birlikte bölüşebilir ve fethedebilirsiniz.
    • Diyelim ki bir gece bir parti ya da buluşma var. Anlamlı bir baş sallama ya da kısa bir mesajlaşmadan sonra konuyu açabilir ve herkesi heyecanlandırabilirsiniz. Siz ikiniz çok heyecanlandığınızda, insanlar da heyecanlanmak zorunda hissedecek ve sıkıcı muhalifler gibi hissetmeyeceklerdir.
  3. 3. adım ne zaman yapacağınızı seçin.3Ne zaman yapacağınızı seçin. Muhtemelen size bu fikri düşündüren havuz partisi gibi mükemmel bir fırsat vardır. Ama eğer yoksa, her şeyi ne zaman yapacağınızı planlamanız gerekecek. Ve daha da iyisi: sabah mı gece mi?
    • En iyisi bunu bir tatilin ya da parti sonrasının bir parçası olarak yapmaktır. Bu şekilde herkes telaşlı ve hazır olur, olayın enerjisinden beslenir. Eğer bir parti yaklaşmıyorsa, bir tane planlayın!
    • Gece çıplak yüzmek macera duygusu katar ve daha utangaç olanların kabuklarından çıkmalarına yardımcı olabilir. Ancak gündüz çıplak yüzmek de bir seçenektir, özellikle de özel bir yerdeyseniz. Ve bronzluk çizgilerine merhaba.
  4. adım 4 arkadaşlarınıza bir gün kadar zaman verin's notice.4Arkadaşlarınıza bir gün önceden haber verin. Evet, spontane çıplak yüzmek bir şeydir, ancak önceden planlanmış çıplak yüzmek genellikle çok daha iyi sonuç verir. Doğru kalabalıkla, kıyafetlerinizi çıkarıp herkesin sizi takip etmesini ummak işe yarayabilir, ancak herkese haber vermeniz daha iyi olur. Bunun için gittiğinizi ve herkesin size bir deli gibi baktığını hayal edin.
    • Bu neden bu kadar faydalı? Çoğu insan öz-bilinçlidir ve nasıl görünecekleri konusunda endişelidir. Onlara önceden haber vermek tıraş olmaları ya da açıkçası tampon giymeleri için zaman kazandırır. Bunu bir grup çalışması haline getirme şansınızı artırmak için önceden hazırlanmalarına izin verin.

İşi Yapmak

  1. adım 1 herkesten sonra konuyu gündeme getirin's settled in.1Herkes yerleştikten sonra konuyu açın. Bir partinin veya toplantının başında çıplak yüzmeye çalışmayın. Bunun yerine, ortalığın biraz sakinleşmesine izin verin. Herkes geldikten, yemek yedikten ve kaynaşmak için zaman bulduktan sonra bekleyin. Ortam sakinleştiğinde konuyu açmaya hazır olun.
    • Muhtemelen güneşi de beklemek isteyeceksiniz. Gün doğumu, gün batımı ve ayın gökyüzünde yüksekte olduğu zamanlar çıplak yüzmek için harika zamanlardır.
    • Eğer bunu yasadışı olarak yapıyorsanız, yetkililer gittiğinde zamanlama doğrudur. Onların kontrol programını öğrenmeniz ve buna göre hareket etmeniz gerekecektir.
  2. adım 2 fikri tanıtın.2Fikri tanıtın. Etrafınızdaki insanlara çıplak dalma zamanının geldiğini duyurabilir ya da sadece suya doğru yürüyüp soyunmaya başlayabilirsiniz. Her iki durumda da, daha önce bu konuda konuştuğunuz kişiyi cesaretlendirin. Diğer herkes başka bir kişinin daha katıldığını gördüğünde bu fikirden heyecan duymaya başlayacaktır.
    • Eğer kendinizi özellikle cesur hissediyorsanız, dikkat çekici bir gösteri yapın. Eğer herkes gülle atma alıştırması yapıyorsa ve siz de dalış tahtasının üzerindeyseniz, o anda kıyafetinizi çıkarın. Böylece daha büyük bir 'çıplak dalış girişi' yapmış olursunuz.
  3. adım 3 soyunmaya liderlik edin ve kendinize güvenerek soyunun.3Soyunmaya liderlik edin ve kendinize güvenerek soyunun. Görünüşünüz konusunda son derece eleştirel veya bilinçli olursanız soyunurken kendinizi rahat hissetmezsiniz. Giysilerinizi tereddüt etmeden ve algılanan kusurlarınıza yüzünüzü buruşturmadan çıkarın. Kendiniz hakkında olumlu şeyler düşünün ve beğendiğiniz vücut bölgelerinize odaklanın. Kimse mükemmel değildir, bu nedenle sahip olduğunuz vücudu takdir etmeyi öğrenin.
    • Etrafınızdaki insanları da özgüvenli olmaya teşvik edin. Arkadaşlarınız size katılma konusunda tereddüt ediyorsa, kusurların önemli olmadığını ve iyi göründüklerini görmelerine yardımcı olmaya çalışın. Öz-bilinç, çıplak yüzmenin önündeki en büyük zihinsel engellerden biridir.
  4. adım 4 kıyafetlerinizi saklayın.4Kıyafetlerinizi saklayın. İç çamaşırlarınıza kadar indiğinizde, kıyafetlerinizi doğru yere koymak için bir dakikanızı ayırın. Halka açık bir yerdeyseniz, sizin erişebileceğiniz ancak başkalarının erişemeyeceği bir yerde olmalarını istersiniz. Başka bir deyişle, yakında ama gizli bir yerde.
    • Bazen grupta herkesin kıyafetlerini çalmanın komik olacağını düşünen bir kişi vardır. İşte bu kişi için muhasebe yapmalısınız. Bununla birlikte, sayıların ve görünürlüğün de gücü vardır: herkesin kıyafetlerini herkesin önünde büyük bir yığın halinde de bırakabilirsiniz. Bu şekilde tam orada olurlar ve kimse sinsi davranmaya çalışmaz.
  5. adım 5 i̇htiyatlı olmak için iç çamaşırınızı suyun içinde çıkarın.5İhtiyatlı olmak için iç çamaşırınızı suda çıkarın. Çıplak yüzmeye daha mütevazı bir yaklaşım, kıyafetlerinizi çıkarmak ve iç çamaşırlarınızla suya atlamaktır. Kendinizi çıplak yüzmek için o kadar heyecanlı düşünün ki hepsini çıkarmak için sabırsızlanıyorsunuz. Ardından, o ışıltılı H20 kalkanı tarafından yarı gizlendikten sonra iç çamaşırınızı çıkarın.
    • Muhtemelen başkaları da bunu rahatlatıcı bulacaktır, çünkü pek çok insan yaşıtlarının önünde çıplak olmaktan (ve zıplamaktan) çekinir. Bu şekilde yaparsanız, arkadaşlarınızın eğlencenize katılmakta daha az tereddüt ettiğini görebilirsiniz.
  6. adım 6 suda oynayın.6Su içinde oynayın. Çıplak haldeyken eğlenmek için yüzün, etrafta sıçrayın ve dalın. Temasa açık olduklarından emin olmadığınız sürece diğer dalgıçlara sürtünme konusunda dikkatli olun. Havayı hafif tutmaya çalışın ve etkinliği tuhaf değil eğlenceli hale getirin.
    • Oynarken çevrenize dikkat edin, özellikle de olmamanız gereken bir yerdeyseniz. Başka biri çıplak yüzmekten rahatsız oluyorsa, ona yine de bir gözcüye ihtiyacınız olduğunu söyleyin - bu şekilde utandıkları için daha az utanabilirler.

Akıllı Olmak ve Güvende Kalmak

  1. adım 1 asla sarhoşken çıplak yüzmeye gitmeyin.1Sarhoşken asla çıplak yüzmeye gitmeyin. Sarhoş olmak genellikle çıplak yüzmenin iyi bir fikir olduğunu düşünmeyi kolaylaştırsa da, öyle değildir. Sarhoşken yüzmek kesinlikle güvenli değildir. Sizin veya bir arkadaşınızın başı belaya girerse, onlara yardım edebilmeniz gerekir.
    • Arkadaşlarınızdan herhangi biri sarhoşsa, tüm bahislerin kapalı olduğunu düşünün. Öncesinde partinin nispeten sakin geçtiğinden veya hepiniz suya girmeden önce insanların sarhoşluklarını atmaları için biraz zaman olduğundan emin olun.
  2. adım 2 don't let your friends take pictures.2Arkadaşlarınızın fotoğraf çekmesine izin vermeyin. İyi bir macera çıplak fotoğraf skandalıyla kolayca mahvolabilir (neredeyse her ünlüye sorun). Dahası, çıplak yüzmenin yasadışı olduğu bir yerdeyseniz, etrafta kanıtların dolaşmasını istemezsiniz. Tüm telefonlar ve kameralar sudan uzak durmalıdır.
    • Yine, arkadaşlarınıza karşı nazik olun. Çoğu insan kendi fotoğraflarının kamuya açık olmasını istemez. Gece sadece pişman olacağınız bir şeye dönüşecektir.
  3. adım 3 don't go if you feel uncomfortable.3Kendinizi rahatsız hissediyorsanız gitmeyin. Fikrinizi değiştirdiyseniz veya o anla ilgili bir sorun varsa gitmeyin. Kimse size baskı yapmıyor. Siz hala iyisiniz. Eğer kışkırtan sizseniz, kimseye bir açıklama borçlu olmadığınızı bilin. Sadece hissetmiyorsunuz.
    • Biri sizi rahatsız ediyorsa bu iki katına çıkar. Diyelim ki partiye gitmeye hazırdınız ve bütün gece boyunca sinsi sinsi dolaşan biri size asıldı. Arkadaşlarınıza böyle hissetmediğinizi söyleyin ve takılmak için başka bir yere gidin.
  4. adım 4 don't go alone.4Yalnız gitmeyin. Halka açık bir alandaysanız, tek başınıza çıplak yüzmeye gitmeyin. Bulunabilirsiniz, kıyafetleriniz ve değerli eşyalarınız çalınabilir ve ardından bir dizi talihsiz durum ortaya çıkabilir. Toplu halde yapmak daha güvenlidir.
    • Eğer arkadaşlarınız buna hazır değilse, tek başınıza gitmeyin. Birdenbire başkalarını biraz rahatsız eden çıplak kişi haline geleceksiniz. Bu, kurtulması zor bir unvan olacaktır. Bunu diğer insanların da hissettiği zamanlara saklayın.

Topluluk Soruları

  • SoruArkadaşlarınızla çıplak yüzerken onların vücutlarına bakmak doğru mudur? Muhtemelen ara sıra bakılacaktır, ancak kimseye bakmamaya veya gözlerinizi dikmemeye çalışın.
  • SoruSuyun sıcaklığı önemli midir? Hayır, ancak özellikle uzun süreler boyunca aşırı sıcaklıklardan kaçınmak istersiniz. Sizin için en rahat olan sıcaklığı seçmelisiniz. Eğer su çok sıcak veya çok soğuksa, o zaman çıkmalısınız.
  • SoruEn iyi arkadaşımla çıplak yüzmek istiyorum ama vücudumu yargılamasından korkuyorsam ne yapmalıyım? Eğer arkadaşınızsa, sizi yargılama ihtimali çok düşüktür ve olumsuz bir şey söylemesi daha da düşüktür. Dürüst olmak gerekirse, muhtemelen o da sizin onu yargılamanızdan endişe duyacaktır.

İpuçları

  • Bire bir çıplak yüzmek için iyi bir strateji 'Seninkini çıkarırsan ben de benimkini çıkarırım' tavrıdır.

Uyarılar

  • Bazı insanlar çıplaklıktan rahatsız olur. Hoşlanmıyorlarsa kimseyi çıplak yüzmeye zorlamayın.