Gatorade Gx Şişesi ve Kapsülleri Nasıl Kullanılır?

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

TikTok ve Instagram'da görmüşsünüzdür, insanların su şişelerine tıkıştırıp durduğu küçük turuncu kapsüller. Gatorade'in yeni Gx Pod'ları viral bir hit oldu ve su içmenize eğlenceli bir dokunuş katmak istiyorsanız sizin de ilginizi çekebilir. Size bunları nasıl kullanacağınızı gösterecek, tam olarak ne olduklarını açıklayacak ve sezonun en sıcak ürünüyle ilgili diğer tüm sorularınızı yanıtlayacağız.

Bilmeniz Gerekenler

  • Gatorade Pod kullanmak için, bir Gatorade Gx Şişesini suyla doldurun, kapağın mandalını açın ve pod'u şişenin ağzında bulunan pod delicinin üzerine baş aşağı yerleştirin.
  • Çıkartmayı delmek ve içecek şurubunun şişeye akmasını sağlamak için kapsüle sıkıca bastırın, ardından şişeyi 15-30 saniye çalkalayın ve keyfini çıkarın.
  • Gatorade Pod'lar, şişeler, hidrasyon izleme uygulaması ve ter izleme cilt bandı içeren Gatorade Gx serisinin bir parçası olan hazır içecek karışımlarıdır.

Adımlar

Gatorade Kapsüllerini Kullanma

  1. adım 1 kapağın mandalını açın ve şişeyi dolum çizgisine kadar doldurun.
    Kapağın mandalını açın ve şişeyi dolum çizgisine kadar doldurun. Gatorade Gx Şişenizin kapağı, kullanım sırasında yerinde tutmak için bir mandala sahiptir. Mandalı çekerek serbest bırakın ve şişenin kapağını geri kaldırarak şişenin ağzındaki kapsül deliciyi ortaya çıkarın. Ardından, şişeyi doldurma çizgisine kadar sade su ile doldurun.
    • Veya şişenize buz eklemek isterseniz tüm kapağı sökün, ardından şişeyi doldurun ve kapağı yerine takın, kapsül deliciyi ortaya çıkarmak için kapağın üst yarısını açın.
    • Gatorade Gx Şişesi 30 fl oz (890 mL) sıvı alır.
  2. adım 2 boşaltmak için bir gatorade kapsülünü kapsül delicinin üzerine ters olarak bastırın.
    Boşaltmak için bir Gatorade kapsülünü kapsül deliciye baş aşağı bastırın. Bir Gatorade kapsülünü şişenin ağzındaki kapsül delici üzerine, kapsülün turuncu kenarı aşağı bakacak şekilde ters olarak yerleştirin. Kapsülün üzerindeki etiketi çıkarmayın. Ardından, kapsül delici Gatorade Kapsülünü delip içindekileri şişeye dökünceye kadar kapsülü aşağı doğru sıkıca bastırın.
    • Pod'u çıkarmadan önce şişenin içine tamamen boşalmasını bekleyin.
  3. adım 3 şişeyi kapatın's lid and shake it for 15-30 seconds to mix the drink.
    Şişenin kapağını kapatın ve içeceği karıştırmak için 15-30 saniye boyunca çalkalayın. Gatorade Gx Şişesinin kapağını tekrar aşağı çevirin ve mandalın kilitlendiğinden emin olun. Ardından, kapsülün içeriğini içindeki suyla karıştırmak için şişeyi yaklaşık 15-30 saniye boyunca kuvvetlice çalkalayın.
  4. adım 4 gatorade'inizin tadını çıkarın ve kapsülünüzü geri dönüştürün.
    Gatorade'inizin tadını çıkarın ve kapsülünüzü geri dönüştürün. Tatlı, ferahlatıcı Gatorade'inizden bir yudum alın. Ardından, kapsülünüzü atın veya saklayın ve Gatorade'in ortak geri dönüşüm programına göndermenizi sağlayan ücretsiz bir nakliye etiketi indirmek için TerraCycle'ın web sitesini ziyaret edin.

Gatorade Kapsülü nedir?

  1. adım 1 gatorade pod'lar suyla karıştırdığınız hazır bir içecektir.
    Gatorade Pods, suyla karıştırdığınız hazır bir içecektir. Esasen konsantre şurup formunda normal Gatorade'dirler ve suyla karıştırıldıklarında, o özel tattan çok sevilen elektrolitlere kadar bir şişe Gatorade'den beklediğiniz her şeyi sağlarlar.
  2. adım 2 gatorade pod'lar gatorade gx şişe ile birlikte kullanılır.
    Gatorade Pod'lar Gatorade Gx Şişesi ile birlikte kullanılır. Gx Şişe, Gatorade'in yeni Gx ürün serisinin bir parçasıdır. Şişe, hareket halindeyken hızlı bir içecek için bir Gatorade Pod'unun içeriğini kolayca ve hızlı bir şekilde Gx Şişesine aktarmanıza olanak tanıyan özel bir 'pod delici' mekanizmasına sahiptir.
    • Gx serisi ayrıca bir hidrasyon takip uygulaması (yalnızca iOS) ve uygulama yardımıyla egzersiz sırasında ter üretiminizi takip etmek için ön kolunuzun derisine uygulayabileceğiniz bir ter bandı içerir.

Gatorade Pod SSS

  1. adım 1 gatorade pod kullanmak için bir gatorade gx şişesine ihtiyacım var mı?
    Gatorade Pod kullanmak için bir Gatorade Gx Şişesine ihtiyacım var mı? Gatorade'in Gx Şişesi, Pod'ları delmeyi ve içeriklerini bir şişeye dökmeyi çocuk oyuncağı haline getirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Aramızda kalsın ama bir Pod'un üzerindeki etiket mührünü çakı gibi küçük, keskin bir cisimle delmek ve ardından içindekileri bir bardak suya veya başka bir şişeye boşaltmak oldukça basittir.
  2. adım 2 gatorade pod'ları birlikte veya su dışında bir şeyle karıştırabilir miyim?
    Gatorade Kapsüllerini birlikte veya su dışında bir şeyle karıştırabilir miyim? Gatorade, 30 fl oz (890 mL) içme suyu başına yalnızca tek bir Pod kullanmanızı önerir. Bu, deney yapamayacağınız anlamına gelmez, sadece tüketmeyi seçtiğiniz her şeyin besin bilgilerinin bilincinde olun. Meyve suyu veya daha fazla Gatorade gibi bir şeye bir kapsül eklemek çok fazla şekerle sonuçlanabilir ve yine de tadı çok iyi olmayabilir.
  3. 3. adım ne's the shelf life of a gatorade pod?
    Gatorade Pod'un raf ömrü ne kadardır? Gatorade Pod'lar üretildikten sonra 9 aya kadar güvenle tüketilebilir. Hala tüketilebilir olduklarından emin olmak için Pod'larınızın üzerinde yazılı olan 'Son Kullanma' tarihini kontrol edin. Gatorade, Pod'ları kiler gibi kuru ve serin bir yerde saklamanızı ve dolaylı güneş ışığından uzak tutmanızı önerir.
    • Gatorade, Pod'ların buzdolabında saklanmasına gerek olmadığını, ancak saklandıkları takdirde raf ömürlerinin uzayabileceğini söylüyor.
  4. adım 4 gatorade kapsülleri tekrar kullanılabilir mi?
    Gatorade Kapsülleri tekrar kullanılabilir mi? Maalesef, Gatorade Pod'lar tekrar kullanılamaz ve tek bir kullanımdan sonra atılmalı veya geri dönüştürülmelidir. Etiket mührü kırıldıktan ve içerikleri döküldükten sonra tekrar mühürlenemezler.
  5. adım 5 gatorade pod'ları nereden satın alabilirim?
    Gatorade Pod'ları nereden satın alabilirim? Gatorade Pod'ları Gatorade'in web sitesinde mevcuttur ve burada Pod'ların aylık olarak teslim edilmesi için bir abonelik de satın alabilirsiniz. Gatorade Kapsülleri ve Gx Şişeleri ayrıca aşağıdaki gibi ülke çapındaki perakendecilerde de mevcuttur Hedef, Walmartve Dick's Sporting Goods.
  6. adım 6 gatorade kapsülleri ve gx şişesinin fiyatı nedir?
    Gatorade Kapsülleri ve Gx Şişesinin fiyatı nedir? Gatorade Pod'lar 12'li paketler halinde 21 USD'ye satılmaktadır. Gatorade Gx Şişeleri çeşitli tasarımlara sahiptir ve en ucuzu Gatorade web sitesinde 34,99 ABD doları (veya bazı perakendecilerde 19,99 ABD doları) ve en pahalısı 69,99 ABD doları olmak üzere maliyetleri değişmektedir.
    • Walmart gibi perakendeciler de 4'lü paketleri 11 ila 20 dolar arasında satmaktadır. Fiyatlar perakendeciye göre değişebilir.

Uzman Soru-Cevapları

İpuçları