Ücretsiz Online Futbol Nasıl İzlenir

Makale Yazarı:Ahmet Yılmaz

Futbol maçlarını internetten ücretsiz izlemenin pek çok yolu var ve bu yazıda size üç tanesini göstereceğiz. Bunlardan ikisinde, maçları çevrimiçi izlemenize veya dünyanın herhangi bir yerinden TV kanalları arasında seçim yapmanıza olanak tanıyan bir program indirmeniz gerekecek. Üçüncü yöntemde ise hiçbir şey indirmenize gerek yok. Başka yollar da arayabilirsiniz ancak bu üç yöntem hızlı ve basittir. Soda ve patates cipslerini hazırlayın çünkü çok yakında maçları evden izleyebileceksiniz.

Adımlar

Yöntem 1: Sopcast'i indirin

  1. adım 1 www.softonic.com adresine gidin ve sopcast programını ücretsiz olarak indirin.
    www.softonic.com adresine gidin ve Sopcast programını ücretsiz olarak indirin.
    • Bilgisayar konusunda uzman değilseniz, hangi klasöre indirdiğinizi hatırlayın, böylece daha sonra aramak zorunda kalmazsınız.
    • Softonic yalnızca güvenli programlar sunar, bu nedenle sitelerinden indirme konusunda endişelenmenize gerek yok.
  2. adım 2 i̇ndirilen dosyayı açın ve kurun.
    İndirilen dosyayı açın ve yükleyin. Kurulum, masaüstünüze daha sonra programa erişmek için kullanacağınız bir simge yerleştirecektir. E-posta adresiniz ve şifrenizle kaydolmanız gerekecektir, bu nedenle tüm bu bilgileri hazır bulundurun.
  3. adım 3 tarayıcınızı açın ve bir spor sağlayıcısına gidin's webpage.
    Tarayıcınızı açın ve bir spor sağlayıcısının web sayfasına gidin. Canlı futbol veya ücretsiz futbolu öneriyoruz. Bu siteleri Google'da arayın ve bunlardan birine gidin.
    • Burada, yayınlanacak programların bir listesini bulacaksınız. İzlemek istediğinizi seçin, üzerine tıklayın ve etkinlik hakkında bilgi içeren bir tabloya yönlendirileceksiniz. Bu bağlantıyı daha sonra Sopcast'te kullanmak üzere kopyalayın.
  4. adım 4 sopcast'i açın.
    Sopcast'i açın. Daha önce kopyaladığınız bağlantıyı üst pencereye yapıştırın, böylece o sayfaya bağlanabilirsiniz. Oyunla birlikte bir pencerenin görünmesini bekleyin. Artık oyunu başarıyla açtınız.
  5. adım 5 video kalitesini iyileştirmek için gerekli ayarlamaları yapın.
    Video kalitesini iyileştirmek için gerekli ayarlamaları yapın. Sopcast'in seçeneklerine gidin ve mevcut ayarlamaları görmek için mevcut programı seçin. Eğer VLC'ye sahipseniz (sahip olmak her zaman iyi bir programdır, henüz sahip değilseniz oyunu indirmeden önce bile indirebilirsiniz), onu seçin ve oyununuzu daha iyi kalitede izleyebilmeniz için bir pencere açılacaktır. Şimdi, en sevdiğiniz atıştırmalıkları hazırlamaya başlayabilirsiniz... Ve oyunun tadını çıkarın!

Yöntem 2: Readon TV Movie Radio Player'ı indirin

  1. adım 1 www.softonic.com adresine gidin ve readon tv movie radio player'ı ücretsiz indirin.
    www.softonic.com adresine gidin ve Readon TV Movie Radio Player'ı ücretsiz indirin. Eğer bilgisayar konusunda uzman değilseniz, hangi klasöre indirdiğinizi hatırlayın, böylece daha sonra aramak zorunda kalmazsınız. Softonic yalnızca güvenli programlar sunar, bu nedenle sitelerinden indirme konusunda endişelenmenize gerek yok.
  2. adım 2 i̇ndirilen dosyayı açın ve kurun.
    İndirilen dosyayı açın ve yükleyin. Kurulum, masaüstünüze daha sonra programa erişmek için kullanacağınız bir simge yerleştirecektir. Programı açtığınızda, dünyanın her yerinden mevcut kanalların listesinin güncellenmesi için bir dakika bekleyin.
  3. adım 3 bir kanal seçin.
    Bir kanal seçin. Sağ üst köşede ülkeyi ve türü seçebilirsiniz. Ayrıca kanal adını vb. yazarak daha spesifik bir şey de arayabilirsiniz.
    • Aşağıda görünen listede, sizi en çok ilgilendiren programı seçebilirsiniz.
    • Video, film veya müzik kanallarını izleyebilirsiniz... seçenekler sınırsızdır.

Yöntem 3: Hiçbir Şey Yüklemeden İnternetten İzleyin

  1. adım 1 eğer're the kind of person who doesn't trust programs downloaded from the internet, this might be the best option for you.
    İnternetten indirilen programlara güvenmeyen biriyseniz, bu sizin için en iyi seçenek olabilir. Tüm Canal Plus kanallarını görmek için www.latelete.com adresine gidin.
    • İzlemek istediğiniz kanalı seçin. Bu sayfayı kullanmak için açılır pencere engelleyicisine ihtiyacınız yok.
    • Biraz sabırla, programı izlemek için net bir pencereniz olana kadar reklamların her birini 'X' ile işaretleyin.
    • Pencereyi tam ekran moduna getirebilirsiniz.
  2. adım 2 www.tv-xinternet.com adresine gidin...
    Farklı uluslararası kanallar arasından seçim yapabileceğiniz ve diğer izleyicilerle konuşmak için bir sohbet özelliğine erişebileceğiniz www.tv-xinternet.com adresine gidin. Aşağı kaydırırsanız, günün spor etkinliklerini içeren bir program göreceksiniz.
    • Her ülkede, kanalların bir listesinin yanı sıra canlı spor kanallarının bulunduğu bir sekme bulacaksınız.

Uzman Soru-Cevap

İpuçları

  • Çevrimiçi program izlerken, bilgisayarınızdaki diğer aktif programları kapatmalısınız. İnternet bağlantısı gerektiren programları kapatarak bant genişliğinizi artırabilir, İnternet bağlantısı gerektirmeyen programları kapatarak da bilgisayarınızın hızını artırabilirsiniz. Her şeyin plana göre çalışacağından emin olmak için oyun gününden önce tercih ettiğiniz yöntemi deneyin.

Uyarılar

  • İnternette bulabileceğiniz herhangi bir zararlı içerikten sorumlu değiliz. Dikkatli olun ve indirdiklerinizi taramak için kullanabileceğiniz bir antivirüs yazılımını her zaman kurulu bulundurun. Bilgisayarınızı güvende tutmanın en iyi yolu budur.